Сватбена Заря Фойерверки за Вашата сватба

Сватбената заря е нещо незабравимо и много впечатляващо. Сватбена агенция Вълшебниците София предлага сватбена заря фойерверки за Вашата сватба. Ако искате нещо по-специално за Вашия сватбен ден, не се колебайте да ни се обадите.

През последните 15 години често предлагаме заря като специален момент от сватбата. Често това е изненада за младоженците от гостите или изненада за гостите от младоженците.

Има много видове илюминации и затова обикновено коментираме какво искате, защото цените много варират и е възможно една заря за 2-3 минути да бъде много скъпа или една дълга заря да бъде по-евтина, когато не е много наситена.

Важно е да имате предвид, че една заля от 2-3 минути на хората им се струва, че трае около 10 минути.

Когато правим сватбена заря, моля да имате предвид, че тя трябва да е приключила до 22:00 часа и също да е след като е достатъчно тъмно навън, затова обикновено се избира към 21:50 часа за начало.

Как да изберете Вашата заря? Ще Ви покажем клипове на различни зари и ще обсъдим какво Ви харесва, какво предпочитате да няма, колко да продължи и т.н.

Заря и фойерверки за сватба

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71
    #cata_callaction_xocgnxeehm {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_2ncafgnzc3.cata-button{}#cata_button_2ncafgnzc3.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_2ncafgnzc3.cata-button .cata-btn:hover{color: #d1c0e2;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}