Сватбена украса на сватбената маса и стена параван зад официалната маса

Сватбена украса на сватбената маса и стена параван зад официалната маса

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага сватбена украса за официалната маса за младоженците със следните елементи за сватбена декорация:

 • Драперия, воали и други платове са украса на сватбената маса
 • Стена параван зад сватбената маса, която се изгражда като самостоятелна метална конструкция с размери 4 м ширина и 2 м височина или по-голяма
 • Лампички или насочено осветление за сватбената маса и/или стената зад нея
 • Цветя – естествени или изкуствени, един голям букет в центъра и два странични по-малки или много малки разположени по цялата дължина на масата или асиметрично поставени цветни аранжировки
 • Свещи – плуващи, чаени, цилиндри, топки – поставени в свещници или вази под наем
 • Салфетки – платнени или хартиени, със специално сгъване, с пръстен или панделка
 • Камъчета, перли, диаманти
 • Плат по дължината на масата, рънър
 • Табелка за масата
 • Табелки с имена на гостите
 • Сватбено меню
 • Пеперуди за чашите
 • Огледала, вази и свещници под наем
 • Цветно осветление във вазите

Можете да изберете някоя от нашите снимки, но с радост ще Ви предложим нещо различно, което не сме правили досега. Винаги сме отворени към нещо ново, нещо нетипично, нещо, което да бъде само Ваше ? Потърсете ни на svatba@svatba-bg.com или на телефон 0888 49 58 71.

Украса с платове и лампички. Параван

Украса с платове и лампички. Стена зад сватбената маса

Вижте галерията

Естествени цветя за сватбената маса

Сватбена украса с естествени цветя за сватбена маса

Вижте галерията

Изкуствени цветя за сватбената маса под наем

Сватбена украса с изкуствени цветя за сватбена маса - под наем

Вижте галерията

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

 

Сватбена декорация на изнесена церемонията по сключване на граждански брак / сватбени украна на изнесен ритуал от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага декорация на изнесена церемония по ключване на граждански брак. Това е декорация на гражданска церемония, която не се провежда в ритуална зала. Изнесена церемония за сключване на граждански брак може да бъде навън, на открито, край басейн, на поляна или на закрито – в зала, в ресторанта, в лоби бар и други.

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим различни видове сватбена декорация на изнесена церемония като например: украса на маса за подписване с платове и воали, украса на столовете. Украса на сватбени стойки и сватбена арка, сватбена украса на парапети, стълбища и други, сватбена украса на зала. Сватбена украса на таван, сватбена украса с платове, сватбена украса с балони, сватбена украса със светлини и други.

Предлагаме 2, 4, 6 или 12 стойки за церемония по сключване на граждански брак извън ритуална зала. Сватбена агенция Вълшебниците предлага всяка стойка със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека – кордон към мястото на Вашата сватбена церемония.

Сватбена агенция Вълшебниците

може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово.

Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове. Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове. Тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”. Светло лилави панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове. Панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове. Златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове и много други цветове в различни нюанси.

Сватбена украса на изнесен ритуал е нещо великолепно и никоя булка не трябва да се лишава от такава сватбане декорация. Тя създава настроение и придава фееричност и усещане за приказна сватба, а всяка булка мечтае за вълшебница. Затова изберете Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Въшебниците може да Ви предложи Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала. Имам много различни елементи, които могат да се включат в Сватбена украна на ресторант. Такива са например: Украса на сватбена маса с платове, материи, лампички и цветя. Цветята могат да бъдат: сватбена украса за ресторант с естествени цветя или сватбена украса за ресторант с изкуствени цветя.

Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято. Сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет. Сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците.

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса на сватбената маса и стена параван зад официалната маса. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.

#cata_callaction_5n58e3cc2g {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_0yo4usvp7p.cata-button{}#cata_button_0yo4usvp7p.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_0yo4usvp7p.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}