Сватбена украса в Хотел Рамада София

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в Хотел Рамада София.  Имаме огромен опит в декорирането на Хотел Рамада София. През годините сме правили множество сватбени декорации, познаваме локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания. Декорацията в Хотел Рамада София, ще преобрази залата и с подходящото осветление за сватба ще я превърне в истински приказна.

Ако сте избрали в залата на Хотел Рамада София за Вашата сватба, доверете се на сватбена агенция Вълшебниците за украсата на Вашето сватбено тържество.

В Хотел Рамада София има 3 бални зала. Голямата бална зала Диамант на партера в хотела е подходяща за сватбено тържество с до 300 души. Ако имате по-малко гости, можете да изберете някоя от другите зали. Има и фоайе, подходящо за изнесена церемония за сватба и сключване на граждански брак. Във фоайето на хотела може да се направи welcome drink като предлагаме стена за снимка – фотокът, пред който да получите поздравления и пожелания от гостите.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Опал в синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Опал с декорация в прасковено

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във високи вази, прасковени панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази за сватба под наем, сватба в прасковен цвят.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Опал в синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Опал с декорация в син цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази за сватба под наем.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Опал в синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Опал с декорация в син цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, стена зад сватбената маса, параван с лампички, осветление в залата.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Опал в златно

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Опал с декорация в златен цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази за сватба под наем.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Диамант в златно

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Диамант с декорация в златен цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази за сватба под наем.

Сватбена украса в Хотел Рамада София зала Диамант с златен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София зала Диамант с декорация в златно

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите на ябълки, високи вази за сватба под наем, стойки с цветя за изнесена церемония на граждански брак.

Сватбена украса в Хотел Рамада София с златно и прасковено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София с декорация в златен и прасковен цвят

Сватбена декорация с украса на масите на гостите с цветя, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите на ябълки, високи вази за сватба под наем, стойки с цветя за изнесена церемония на граждански брак.

Украса за детски рожден ден сюнет в хотел Рамада София зала Диамант в синьо

Агенция Вълшебниците София предлага украса за Детски рожден ден в хотел Рамада София зала Диамант с декорация в син цвят на тема Футбол

Украса на масите на гостите с футболни топки, тъмно сини панделки за столове, стойки с цветя, прожектори за осветяване на залата в синьо.

Сватбена украса в Хотел Рамада София за изнесена церемония - арка и стойки с цветя

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София за изнесена церемония – арка и стойки с цветя

Сватбена декорация с украса на сватбена арка и стойки с цветя за изнесена церемония за сключване на граждански брак.

Сватбена украса в Хотел Рамада София в синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Хотел Рамада София с декорация в син цвят

Сватбена декорация с украса на официалната маса с цветя, Welcome drink в бяло и синьо, панделки за коктейлните маси, свещи за сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза. Калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж. Също за годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация – можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия. Такива са тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца. Украсата е изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и се предоставя под наем или за закупуване. Те ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи. Украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи. Сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино, сватбена възглавничка за пръстените. Поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл. Комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове. Прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове. Панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове. Ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове. Тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

 

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

 

Сватбена декорация на изнесена церемонията по сключване на граждански брак / сватбени украна на изнесен ритуал от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага декорация на изнесена церемония по ключване на граждански брак. Това е декорация на гражданска церемония, която не се провежда в ритуална зала. Изнесена церемония за сключване на граждански брак може да бъде навън, на открито, край басейн, на поляна или на закрито – в зала, в ресторанта, в лоби бар и други.

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим различни видове сватбена декорация на изнесена церемония като например: украса на маса за подписване с платове и воали, украса на столовете. Украса на сватбени стойки и сватбена арка, сватбена украса на парапети, стълбища и други, сватбена украса на зала. Сватбена украса на таван, сватбена украса с платове, сватбена украса с балони, сватбена украса със светлини и други.

Предлагаме 2, 4, 6 или 12 стойки за церемония по сключване на граждански брак извън ритуална зала. Сватбена агенция Вълшебниците предлага всяка стойка със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека – кордон към мястото на Вашата сватбена церемония.

Сватбена агенция Вълшебниците

може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово.

Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове. Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове. Тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”. Светло лилави панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове. Панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове. Златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове и много други цветове в различни нюанси.

Сватбена украса на изнесен ритуал е нещо великолепно и никоя булка не трябва да се лишава от такава сватбане декорация. Тя създава настроение и придава фееричност и усещане за приказна сватба, а всяка булка мечтае за вълшебница. Затова изберете Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Въшебниците може да Ви предложи Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала. Имам много различни елементи, които могат да се включат в Сватбена украна на ресторант. Такива са например: Украса на сватбена маса с платове, материи, лампички и цветя. Цветята могат да бъдат: сватбена украса за ресторант с естествени цветя или сватбена украса за ресторант с изкуствени цветя.

Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято. Сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет. Сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

често включва цветни аранжировки има на всяка сватба. Обикновено те са цветни аранжировски с естествени цветя, но има и цветни аранжировски с изкуствени цветя. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена маса. Сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбена маса. Сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за масите на гостите. Сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за масите на гостите. Сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за стойки.

Сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за арка – сватбена арка с естествени цветя, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за арка – сватбена арка с изкуствени цветя. Сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбен автомобил или сватбени цветни аранжировски от изкуственицветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбен автомобил. Сватбеният автомобил от Сватбена агенция Вълшебниците често е сватбена лимузина и на него се прикачат сватбени цветни аранжировки за сватбена лимузина. Имаме и много булки и младоженци, които предпочитат сватбен ретро автомомобил с цветна аранжировка за ретро автомобил. Понякога, когато климатичните условия позволяват, Вашата цветна аранжировка от сватбената кола може да се премести на сватбената маса.

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса в Хотел Рамада София. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.