Сватбена украса на масите с номера на масите, табелки с имената на гостите, сватбено меню

Украса на масите с номера на масите, табелки с имената на гостите, сватбено меню, етикети за ракия и вино, разпределитечно табло за настаняване на гостите и други печатни материали

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага сватбена украса на масите с номера на масите, табелки с имената на гостите, сватбено меню

Можем да Ви предложим изработване на модел и печат на номера на масите, картички с имената на гостите place cards, сватбени менюта от картон, етикети за ракия и вино, разпределитечно табло за настаняване на гостите и други печатни материали.

Можете да изберете дали да имате номера на маси или имена на масите с избрана от Вас тематика – острови, филми, държави, градове, скъпоценни камъни и други. Табелките може да бъдат като колибки или да са поставени в рамки за снимки под наем или да ги сложим на ябълки. Имаме много варианти за рамки за снимки – бели, екрю, златни, сребърни, винтидж и други. Ако сватбата Ви е рустик, можем да предложим дървени номера на масите.

Табелките с имената на гостите стандартно също са сгънати като колибка, но ако предпочитате може да бъдат във формата на булчинска рокля, костюм, колело или друго.

Сватбеното меню може да бъде от картон или хартия в зависимост от начина, по който ще бъдат поставени на масата.

Можем да изработим етикети за сватбена ракия и етикети за сватбено вино. Също и празни стъклени бутилки за вино и ракия. Има много варианти за етикетите – с Ваши снимки, с имената Ви, на избрана от Вас тематика.

Разпределително табло за настаняване на гостите. Когато има определена тема за сватбата, всички печатни материали са на тази тема. Ако не – разпределителната табела е с елементите, които сме включили в номерата на масите, табелките с имената на гостите, поканите и другите детайли.

Можете да се спрете на някоя от нашите снимки, но с радост ще Ви предложим нещо различно, което не сме правили досега. Винаги сме отворени към нещо ново, нещо нетипично, нещо, което да бъде само Ваше ? Потърсете ни на svatba@svatba-bg.com или на телефон 0888 49 58 71.

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза. Калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж. Също за годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация – можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия. Такива са тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца. Украсата е изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и се предоставя под наем или за закупуване. Те ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи. Украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи. Сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино, сватбена възглавничка за пръстените. Поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл. Комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове. Прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове. Панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове. Ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове. Тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса на масите с номера на масите, табелки с имената на гостите, сватбено меню. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.

#cata_callaction_hk5ofhuyn6 {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_9eboyqgecs.cata-button{}#cata_button_9eboyqgecs.cata-button .cata-btn{color: #c671e8;border-color:#c671e8}#cata_button_9eboyqgecs.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}