Избор на перфектния Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците

Кои сме ние? Защо да изберете Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците?

Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците.

Вярваме, че Сватбена Агенция Вълшебниците е това, което търсите. Доверете се на сватбен агент, който знае какво прави и го прави с желание!

Екип от професионалисти с повече от 18 години опит и огромно желание да направим Вашия сватбен ден ВЪЛШЕБЕН

logo Malina

Здравейте, бъдещи булки и младоженци!

Казвам се Малина и обожавам товa, което правя!

Вярвам в истинската любов, вярвам в брака.

Чувствам се благословена, че имам възможността да бъда част от създаването на най-красивия спомен в живота на една влюбена двойка. Когато видя сълзите от щастие в очите и искреността на усмивките на младоженците в сватбения ден – тогава и моето сърце се усмихва заедно с тях и разбирам, че всяко усилие си е заслужавало.

За мен това не е просто организиране на поредното събитие – за мен е уникална възможност да споделя емоция, която не може да се опише с думи, изживяване, което остава завинаги.

Да планираш сватбено тържество е изключително вълнуваща, но и отговорна задача.

Доверете се на мен и моя екип да превърнем Вашата сватба в най-красивото приключение в живота Ви.

За да се срещнем, моля обадете се на Сватбена Агенция Вълшебниците.

Logo Deni

Здравейте, принцеси!

Аз съм Дени от Сватбена Агенция “Вълшебниците”, а Вие – булките, сте моето вдъхновение.

Обожавам сватбите!

Мога да Ви разкажа, че съм магистър по Икономика и организация на труда, че съм специализирала в САЩ и Холандия, че в продължение на години съм управлявала екип от 70 души и че съм организирала и координирала десетки сватби (всъщност са повече от 120), но мисля, че не това е най-важното. Вярно е, опитът ми не е за пренебрегване, защото зная много неща, била съм изправяна пред всякакви ситуации и зная как да реагирам, за да предотвратя всеки детайл, който би могъл да помрачи настроението Ви в този вълшебен ден. Но според мен, най-важното е, че сватбите са моя живот и съм готова да работя денонощно, защото моето призвание е да правя булките щастливи. С всяка сватба аз преживявам отново и отново Вашето вълнение и трепет. Готова съм да направя всичко, за да бъде Вашият ден, изпълнен с вълшебства и звънлив смях.

Кратичко казано: Вълшебствата са моето амплоа!

На първата ни среща, Вие сами ще почувствате дали аз ли съм Вашият сватбен агент. Важно е да се харесаме взаимно и Вие да бъдете убедени, че можете да ми се доверите и да поверите в ръцете ми един от най-важните дни във Вашия живот. В повечето професии работата и приятелството не трябва да се смесват, но тук те вървят ръка за ръка. Подготовката на Вашият сватбен ден е много специална, лична и в нея са вложени частица от Вашето сърце и частица от моето, затова с много от булките неусетно се сприятеляваме и след сватбата продължаваме това приятелство. Често поверявате в ръцете ми кръщенето на Вашите деца, организацията на годишнините от сватбата Ви, рождените Ви дни…

Това ме прави тоооооолкова щастлива…

Благодаря всички мои булки и младоженци за доверието, което имате в мен!

Благодаря и на всички Вас, които ми повярвахте дори и когато бях бременна с Лекси и не се усъмнихте, че ще вложа същото желание и време, за да бъдат Вашите сватби приказни. И се радвам, че не Ви разочаровах.

Благодаря и на моите любими Лекси и Васко, за безкрайното търпение и подкрепа вече толкова години. Благодаря ви, че ме разбирате и нямате нищо против да работя и по нощите. Благодаря ви за вълнението, с който ме слушате в дългите часове, когато Ви разказвам колко весела е била сватбата, колко великолепна е била украсата, как всички сме се смели на това или онова, как мисля да реализирам даден проект и дали не е по-добре да бъде добавен един или друг детайл…

Благодаря на Вили, че винаги си до мен, че идеите ти за декорация са една от друга по-ефектни и че нямаш нищо против да работим денонощно, за да направим всеки детайл такъв, какъвто сме си го представяли. Благодаря ти, че заедно творим нашите вълшебства.

Благодаря и на всички приятели от нашия екип, както и на нашите партньори за това, че се съобразявате с десетките изисквания, които имам към Вас… Вярвам, че ми прощавате, защото знаете, че всичко това е, за да бъде сватбеният ден на нашите булки и младоженци Вълшебен!

За да се срещнем, моля обадете се на Сватбена Агенция Вълшебниците.

Logo Vili

Здравейте, скъпи булки и младоженци!

Моето име е Вили и съм главен дизайнер на Сватбена Агенция “Вълшебниците”.

Сватбите са моята страст!

Ето и моята история: Винаги съм се вдъхновявала и с желание съм организирала различни тематични партита. Направила съм десетки декорации на рождени дни, кръщенета и празненства. За мен щастието е да гледам Вашите усмихнати лица. Ето защо, когато срещнах Дени и създадохме Сватбена агенция “Вълшебниците”, се почувствах късметлийка. Невероятно е да работя това, за което винаги съм мечтала!

Преди години присъствах на сватба на мои близки и родителите на младоженците цял ден тичаха и се притесняваха за това или онова.  Буквално пропуснаха тържеството на децата си, а в края на вечерта изглеждаха толкова изморени и разочаровани. Тогава разбрах колко важно е да имаш до себе си хора, които да поемат всички грижи и проблеми около организацията на сватбеното тържество.

Сега разбирате каква е моята мотивация – да направя така, че това да не се случва на хората, за които работим. Желанието ми е и младоженците и родителите им да изживеят този специален ден пълноценно. Невероятно е усещането да бъда част от нещо толкова голямо, важно и специално, да бъда част от единствения, неповторим момент във Вашия живот. Отговорността да разбера Вашите идеи за украса, съвместно да изберем тема на сватбата, да уточним цялостната концепция за декорацията на Вашата сватба и да се съобразя с Вашия сватбен бюджет – това е само част от работата ми. Знаете ли какво удоволствие е да разбера, че съм успяла да превърна мечтите Ви в реалност, да видя искрите на щастие и любов във Вашите очи?

За мен най-голямата награда е в края на сватбеното тържество да чувам как гостите казват, че това е най-хубавата сватба, на която са присъствали, да виждам Вашите родители и близки сияещи от щастие, а Вие уморени и щастливи да кажете: “Това е, за което си мечтаехме. Сватбата ни беше дори по-хубава, отколкото си я представяхме!”

Аз вярвам, че вълшебствата съществуват! А Вие?

Вълшебството от невидимите ръце, които работят неуморно и изпипват всичко до съвършенство! Вълшебството на невидимите очи, които следят за всеки малък детайл по време на сватбата! Вълшебството на някой, който предусеща всяка извънредна ситуация, реагира мигновено и винаги е на точното място в точното време! Вълшебството, което сътворяваме ние – Вълшебниците от Сватбена Агенция “Вълшебниците”!

Доверете ни се и нека заедно сътворим вълшебната сватба, за която винаги сте мечтали!

За да се срещнем, моля обадете се на Сватбена Агенция Вълшебниците.

Кръгло лого на Сватбена агенция Вълшебниците София сватбена украса и декорация на сватба в България, сватбен агент

Сватбена Декорация

Ние, Вълшебниците, имаме удоволствието да Ви предложим цялостна или частична декорация на Вашата сватба. Искате тематична сватба? Нещо изискано? Нещо семпло? Или бляскаво и запомнящо се? Ние ще осъществим мечтите Ви. Остава само да ни се доверите.

Кръгло лого на Сватбена агенция София сватбена организация на сватба в България от сватбен агент

Сватбена Организация

Искате сватбата Ви да бъде перфектна, но грижата за това да не бъде Ваша? Искате да се веселите и да не мислите за всеки детайл? Доверете се на Вълшебниците! Нашият дългогодишен опит и любовта ни към сватбите, ще бъдат Вашата вълшебна пръчица!

Нашите сватби

Нашите булки и младоженци са много специални за нас. Когато организираме една сватба, ние влагаме сърцето си, идеите си, съпреживяваме Вашите сватбени трепети и се опитваме да помогнем във всеки един аспект така, че сватбата да сбъдне Вашата мечта! Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Нашите сватби

Най-добрият сватбен фотограф в София можете да намерите в Сватбена агенция Вълшебниците.

Обадете ни се на телефон 0888 49 58 71!

Сватбен фотограф София фотограф за абитуриентски бал и кръщене
 • Сватбена украса в хотел Хилтън София

  Обличане на стените с бял плат и осветление в лилаво

  Сватбена украса в хотел Хилтън София
 • Сватбена украса в хотел Холидей Инн

  Декорация в прасковено

  Сватбена украса в хотел Холидей Инн
 • Сватбена украса в хотел Маринела

  Декорация в златно, осветление за залата и златни рибки във вазите

  Сватбена украса в хотел Маринела
 • Сватбена украса в хотел Хилтън София

  Декорация в цвят бордо

  Сватбена украса в хотел Хилтън София

Предлагаме също и организация и декорация на Кръщене, Детски рожден ден, Абитуриентски бал, Рожден ден на Тийнейджър, Юбилей, Фирмено парти, Коледна и Великденска украса

Обадете ни се

тел. 0888 49 58 71
svatba@svatba-bg.com
София, бул. ``Андрей Ляпчев`` 1

Сватбена декорация в София и страната

Сватбена агенция Вълшебниците предлага Всичко за Вашата сватба до най-малкия детайл

Сватбена организация, предложения за подизпълнители като DJ, Фотографи, Видеооператори, Танцьори, Автомобил под наем, Сватбени покани, Заря и много други.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците, обичаме работата си

За Вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците е чест и удоволствие да превърнат Вашата сватба в приказка, изпълнена с безброй вълшебни сватбени мигове. Магията е навсякъде, във Вашата пантофка, в блесналите очи на Вашия принц, в усмивките на гостите…

Доверете се на сватбен агент от сватбена агенция Вълшебниците и ние ще сътворим Вашата великолепна сватба.

Ще Ви предложим прелестна сватбена декорация и дизайн – сватбена украса, която ще спре дъха на всички присъстващи.

Искате ли Вашите гости да се почувстват специални? Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи посрещане, настаняване и грижа за комфорта на гостите на сватбата. Феите от сватбена агенция Вълшебниците ще имат грижата за цялостен контрол в деня на Вашата сватба. Ние, сватбена агенция Вълшебниците, ще Ви предложим традиционни ритуали, нестандартни сценарии, сватбена декорация, съобразена с избраната тема на Вашата сватба. Ще имате възможност да изберете сватбена украса на залата с материи и светлини и други сватебни украси, аранжиране с живи и изкуствени цветя, наем на калъфи и панделки за столове, проектиране и изработка на табелки с имената на гостите, красива арка и стойки с цветя, свещи, свещници и факли, заря и огньове, бели гълъби; балони; DJ, певци, музиканти, танцьори, клоуни и актьори,  забавления за деца, приказна торта, погачи и сладки; украса на стаята за първата брачна нощ.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците

ще Ви предложим планиране, организиране, сценарий и координация на Вашата сватба; сватбен агент в деня на сватбата; Полезни съвети и сватбени консултации; Покани и сватбена листа; Халки и бижута; Уроци по танци, моминско и ергенско парти; Луксозен или ретро автомобил, хеликоптер или кон; Гражданска церемония в градина или ресторант; Венчавка в църква или манастир; Предложения за ресторант или кетъринг; Отстъпки при закупуване на облекла и аксесоари; Прическа, грим, маникюр, педикюр; Булчински букет и бутониери; Сватбени аксесоари (чаши, свещи, шампанско, късметчета, кошнички, подаръчета за гостите и др.); Посрещане, настаняване и туристическа програма за гости от страната и чужбина; Сватбено пътешествие и всичко друго, за което сте си мечтали и дори това, което не сте си и помисляли, че можем да направим, за да бъде Вашата сватба вълшебна и уникална.

Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Сватба, каквато има в приказките и филмите.

Обадете ни се, ние сме вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците и Ви очакваме с нетърпение.

Във връзка с организацията на Вашата сватба, всеки сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците може да Ви предложи

 • Разработване на цялостна програма за планиране на подготовката за сватбата – планиране стъпка по стъпка
 • Предоставяне на материали за младоженците, кумовете, родителите и шаферите, съдържащи информация за необходимите покупки, традициите, задълженията на хората според ролите им и много друга полезна информация, която е подбрана и систематизирана
 • Подготвяне на детайлна програма за протичането на сватбения ден
 • Изготвяне на сватбен бюджет
 • Съдействие при избора на локация, запазване на часове, подаване на документи и уговаряне на условия за граждански брак, църковен брак и сватбено тържество:
  • Гражданска церемония в ритуална зала, сключване на брак на открито, пред езеро или басейн, на покрив, в музей, подписване в лятна градина, граждански брак в зимна градина, вричане на тераса… Ние организираме уникални изнесени церемони
  • Църковен ритуал в църква, манастир, параклис или на открито
  • Тържество в ресторант, кетъринг в бална зала, кетъринг на открито или в музей.
 • Разясняване на всички сватбени ритуали
 • Традиционен сватбен сценарий за сватбения ден
 • Нестандартен сватбен сценарий за сватбения ден
 • Забавни игри в деня на сватбата
 • И много важно:
 • Координация и контрол в деня на сватбата
 • Посрещане, настаняване и грижа за гостите на сватбата
 • Съвети относно сватбения етикет
 • Информация относно медицински изследвания и подготвяне на други необходими документи
 • Брачен договор
 • Специални мигове за Вас двамата – уроци по танци, уроци по езда, разходка със самолет, спа процедури…
 • Сватбена листа
 • Уроци по народни танци, Уроци по класически и латиноамерикански танци
  • Направете Вашия първи сватбен танц незабравим. Насладете се на хореографията на нашите преподаватели по танцово изкуство. Моля да имате предвид, че сложността на танците и броят уроци по танци, които ще вземете зависи изцяло от Вас. Вложете мъничко време и желание, за да създадете нещо уникално. Не е необходимо да бъдете перфектни. Достатъчно е да бъдете запомнящи се!
 • Моминско и ергенско парти
 • Лимузина, луксозен автомобил, ретро автомобил, коне, файтон, хеликоптер, яхта, транспорт за гостите на сватбата – микробуси, автобуси, коли

 • Обсъждане и разработване на скица с разположението на масите по време на сватбеното тържество и определяне на местата на гостите
 • Съвети при избор на меню и напитки
 • Бели гълъби, пеперуди
 • Пироефекти – фойерверки, заря, огньове, факли
 • Прическа, грим, маникюр, педикюр, релакс (SPA и други приятни процедури)
 • DJ, водещ на сватбата, озвучаване, певци, солисти, музиканти, танцьори, клоуни, мимове, актьори, фолклорна програма – български народни танци, огнено шоу, забавления за деца
 • Видеооператор, сватбен видеофилм, сватбен клип, кратък вариант на сватбен филм, видеопокана
 • Фотограф, сватбена фотография, арт фотосесия, сватбена фотокнига, сватбени колажи, сватбен албум
 • Сватбена торта, погачи, сладки, бонбони с Вашите инициали
 • Шоколадов фонтан, шоколадово фондю, фонтан с шампанско
 • Посрещане, настаняване и туристическа програма за гостите на сватбата, които идват от страната и чужбина. Организиране на транспорт с микробус, автобус, автомобил.
 • Анимация за деца – много грижи, игри и забавления за децата на сватбата
 • Организиране на сватбено пътешествие
 • Сватбени изненади за Вас, бъдещи булки и младоженци и за Вашите гости
 • Всичко друго свързано със сватбата, за което можете и не можете да се досетите.
 • Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Във връзка с декорацията на Вашата сватба, Сватбена Агенция Вълшебниците Ви предлага

 • Определяне на цялостна концепция за дизайн, стайлинг и декорация на Вашата сватба
 • Тематични сватби – избиране на тема и цветове на сватбата
 • Сватби в български народен стил
 • Международни сватби
 • Покани
  • Можете да избирате от 5 каталога. Готови сме да разработим уникална покана специално за Вас – с ваши снимки, от Ваши портрети или по наш проект, който да отговаря на темата на Вашата сватба.
  • Ако желаете, можем да направим специални покани за кумове, покани за родители, покани за шафери и шаферки
  • Видеопокани
  • Електронни сватбени покани
  • Музикални сватбени покани
  • Ще Ви предоставим много различни текстове за покани, от които да изберете най-подходящият за Вас. Ако предпочитате, можем да сътворим нов текст за Вашата сватбена покана – отговарящ изцяло на Вашето амплоа. Ще се радваме и ако нашите текстове Ви вдъхновят, за да напишете сами текста за Вашите сватбени покани.
  • Ще Ви дадем възможност да избирате от десетки шрифтове за сватбени покани
  • Печат на сватбени покани
  • Калиграфия, калиграфски услуги
 • Облекло и аксесоари за булката
 • Облекло и аксесоари за младоженеца
 • Рокли за шаферки
 • Булчински букет, бутониера за ревер, бутониера за ръка
 • Сватбени халки
 • Сватбени аксесоари за граждански и църковен брак:

  • Сватбени чаши за шампанско и украса за чашите (за да изберете чаши, моля натиснете Тук)
  • Украсено сватбено шампанскоКошничка или възглавничка за пръстените
  • Сватбена чаша за църковен брак
  • Украсено сватбено червено вино
  • Сватбени ритуални свещи и украса за сватбените свещи (за да изберете ритуални свещи, моля натиснете Тук)
  • Подаръчета за гости
  • Късметчета
  • Бонбониери
  • Кошнички за хвърляне на червени рози
  • Кошнички за късметчета
  • Кошнички за сватбени подаръчета за гости
 • Сватбена книга – книга за пожелания
 • Декорирана кутия за събиране на подаръци
 • Украса на сватбения автомобил с живи цветя, изкуствени цветя, платове
 • Сватбена украса в дома на булката, сватбена украса в дома на младоженеца, сватбена украса в дома на кумовете
 • Сватбен дизайн и декорация – невероятни идеи за сватбена украса с цветя, материи и светлини

  • Украса на гражданския брак при изнесена церемония
  • Украса на ритуална зала
  • Сватбена украса на църква
  • Украса при изнесен ритуал на църковен брак
  • Украса на ресторант, зала, на открито
 • Арка за изнесен ритуал, църковен брак, сватбено парти – арка с изкуствени цветя, арка с естествени цветя, арка декорирана с платове, комбинация
 • Стойки / жардениери за изнесен ритуал, църковен брак, сватбено парти – стойки с изкуствени цветя, стойки с естествени цветя, стойки декорирани с платове, комбинация направена съобразно Вашите изисквания.
 • Шатра / тента с изкуствени цветя и воали, Шатра / тента с естествени цветя и воали
 • Осветление – насочващо, разпръскващо, различни цветове
 • Дървен под за шатрите
 • Украса на басейни, водоскоци и други водни пространства
 • Частично или цялостно обличане на залата с платове,
 • Украса на стени, тавани, колони, парапети, стълби, врати
 • Калъфи за столове и панделки за столове – сатен, органза, тафта, воал, тюл и други; калъфи за столове без подлакътници, калъфи за столове с подлакътници, столовки; по няколко нюанса от цвят

 • Изграждане на стена зад сватбената маса (ВИП маса) с воали и лампички
 • Изграждане на балдахин или друга украса с платове над и зад сватбената маса
 • Украса на сватбената маса, драперия, воали, светлини, цветя, свещи
 • Покривки за маси, плат по дължината на масата, плат в средата на масата – сатен, воал, органза, тафта
 • Салфетки за маси – платнени и хартиени
 • Персонален печат върху салфетките
 • Аранжировки за маси, свещи, стъклени съдове, съдове от ковано желязо
 • Аранжиране с живи цветя
 • Аранжиране с изкуствени цветя
 • Цветни дръвчета за маси

 • Свещници – стъклени, железни, от ковано желязо
 • Маси, столове, посуда
 • Балони, сърца от балони, арки от балони, цветя от балони
 • Сватбена пътека
 • Менче
 • Табелки с имената на хората (place cards), табелки с номера на масите, менюта
  • Избор от каталог
  • Разработване на индивидуален проект
  • Печат
  • Калиграфия
  • Поставяне на местата на гостите
 • Отоплителни тела тип “гъба”
 • Украса на стаята за първата брачна нощ
 • Декорация с много аксесоари, които ще придадат настроение, отговарящо на цялостната идея за Вашата сватба
 • Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Сватбена агенция Вълшебниците

За Вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците е чест и удоволствие да превърнат Вашата сватба в приказка, изпълнена с безброй вълшебни сватбени мигове. Магията е навсякъде, във Вашата пантофка, в блесналите очи на Вашия принц, в усмивките на гостите…

Доверете се на сватбен агент от сватбена агенция Вълшебниците и ние ще сътворим Вашата великолепна сватба. Ще Ви предложим прелестна сватбена декорация и дизайн – сватбена украса, която ще спре дъха на всички присъстващи.

Искате ли Вашите гости да се почувстват специални? Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи посрещане, настаняване и грижа за комфорта на гостите на сватбата. Феите от сватбена агенция Вълшебниците ще имат грижата за цялостен контрол в деня на Вашата сватба. Ние, сватбена агенция Вълшебниците, ще Ви предложим традиционни ритуали, нестандартни сценарии, сватбена декорация, съобразена с избраната тема на Вашата сватба. Ще имате възможност да изберете сватбена украса на залата с материи и светлини и други сватбени украси, аранжиране с живи и изкуствени цветя, наем на калъфи и панделки за столове, проектиране и изработка на табелки с имената на гостите, красива арка и стойки с цветя, свещи, свещници и факли, заря и огньове, бели гълъби; балони; DJ, певци, музиканти, танцьори, клоуни и актьори, забавления за деца, приказна торта, погачи и сладки; украса на стаята за първата брачна нощ.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците,

ще Ви предложим планиране, организиране, сценарий и координация на Вашата сватба; сватбен агент в деня на сватбата; Полезни съвети и сватбени консултации; Покани и сватбена листа; Халки и бижута; Уроци по танци, моминско и ергенско парти; Луксозен или ретро автомобил, хеликоптер или кон;

Гражданска церемония в градина или ресторант; Венчавка в църква или манастир; Предложения за ресторант или кетъринг; Отстъпки при закупуване на облекла и аксесоари; Прическа, грим, маникюр, педикюр; Булчински букет и бутониери; Сватбени аксесоари (чаши, свещи, шампанско, късметчета, кошнички, подаръчета за гостите и др.); Посрещане, настаняване и туристическа програма за гости от страната и чужбина; Сватбено пътешествие и всичко друго, за което сте си мечтали и дори това, което не сте си и помисляли, че можем да направим, за да бъде Вашата сватба вълшебна и уникална. Сватба, каквато има в приказките и филмите. Обадете ни се, ние сме вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците и Ви очакваме с нетърпение.

 

Организация и декорация на кръщене, детски рожден ден, фирмено парти, частно парти, детско парти, коктейл, рожден ден, юбилей, всичко от Сватбена агенция Вълшебниците

Агенция за сватби и партита Вълшебниците предлага сватбена организация и сватбена декорация, а също така и организация, декорация и украса на кръщене на момиче, организация, декорация и украса на кръщене на момче, организация, декорация и украса на детски рожден ден, организация, декорация и украса на детски рождени дни, организация, декорация и украса  на фирмено парти, организация, декорация и украса на частно парти, организация, декорация и украса  на детско парти, организация, декорация и украса на коктейл, организация, декорация и украса на рожден ден, организация, декорация и украса на юбилей, сватбена украса, сватбена декорация, сватбени снимки, сватбени рокли, булки, младоженци, артистична сватбена фоторесия, арт сесия, изготвяне на сватбен бюджет, сватбен фотограф, сватбен DJ, сватбен диджей, сватбен водещ или сватбена водеща на сватбено тържество и сватбена водеща на граждански брак на изнесена церемония, сватбен видеооператор.

Украса за сватба в София, декорация за сватба в София, сватбени рокли, сватбена торта, сватбени аксесоари, сватбени агенции в София – сватбена аенция Вълшебниците предлага всякакви сватбени услуги за Вашия сватбен ден. Сватба със сватбена и прати агенция Вълшебниците – агенция за сватбена декорация, украса на сватбени тържества, подготовка за сватба, сватбени ресторанти, ресторанти подходящи за сватба. Сватбена агенция Вълшебниците има вълшебници, които са Вашият най-добър помощник и сватбен агент – сватбен консултант за перфектранат сватба – сватбата на Вашите мечти.

Сватбена агенция Вълшебниците – всичко за една различна сватба, уникална сватба, Вашата сватба по Вашия начин, сватбен агент, сватбени ритуали, изнесени церемонии и изнесени ритуали за сключване на граждански барк навън, на открито, сватба на басейн, сватба на морето, сватба в градина, сватба в парта, сватба навън, планиране на сватба и сватбено тържество – сватбени услуги от А до Я, сватбени снимки, юбилейни снимка, сватбен консултант за перфектна сватба.

 

Сватбена украса и сватбена декорация от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена украса, сватбена декорация, сватбени снимки, сватбена агенция Вълшебниците – вашият уникален и вълшебен сватбен ден, сватба със свътбена агенция Вълшебниците, всичко за сватбата от сватбена агенция Вълшебниците за вас – бъдещите булки и младоженците и а Вашия незабравим сватбен ден, изпълнен със сватбена декорация, сватбена украса, сватбени емоции.

Сватбета агенция Вълшебниците – всичко а една ралична и нетипична сватба

Сватбен агент, който да координира всички събития във Вашия сватбен ден, сватбени ритуали, инесени ритуали и изнесена церемония а сключване на граждански брак, булка, младоженец, планиране, сватбена декорация, украса за сватба, всички сватбени услуги за вас – бъдещите булки и младоженци в София и в цялата страна.

 

Сватбената декорация и сватбена украса в различни цветове от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена декорация от сватбена агенция Вълшебниците в бяло, сватбена декорация в екрю, сватбена декорация в жълто, сватбена декорация в лилаво, сватбена декорация в червено, сватбена декорация във винено червено, сватбена декорация в бордо, сватбена декорация в бургундий, сватбена декорация в зелено, сватбена декорация в сребърно, сватбена декорация в златно, сватбена декорация в розово, сватбена декорация в светло синьо, сватбена декорация в избран от Вас цвят, сватбена декорация в цветове по избор. Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято, , сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет, сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбени декорации във всички цветове като например: сватбени декорации в бяло, сватбени декорации в екрю, сватбени декорации в жълто, сватбени декорации в лилаво, сватбени декорации в червено, сватбени декорации във винено червено, сватбени декорации в бордо, сватбени декорации в бургундий, сватбени декорации в зелено, сватбени декорации в сребърно, сватбени декорации в златно, сватбени декорации в розово, сватбени декорации в светло синьо,

Сватбени декорации в избран от Вас цвят,

сватбена декорация в цветове по избор, тема на сватбата в бяло, тема на сватбата в екрю, тема на сватбата в жълто, тема на сватбата в лилаво, тема на сватбата в червено, тема на сватбата във винено червено, тема на сватбата в бордо, тема на сватбата в бургундий, тема на сватбата в зелено, тема на сватбата в сребърно, тема на сватбата в златно, тема на сватбата в розово, тема на сватбата в светло синьо, тема на сватбата в избран от Вас цвят, тема на сватбата в цветове по избор, сватбена украса

Сватбена украса в бяло, сватбена украса в екрю, сватбена украса в жълто, сватбена украса в лилаво, сватбена украса в червено, сватбена украса във винено червено, сватбена украса в бордо, сватбена украса в бургундий, сватбена украса в зелено, сватбена украса в сребърно, сватбена украса в златно, сватбена украса в розово, сватбена украса в светло синьо, сватбена украса в избран от Вас цвят, сватбено украса в цветове по избор, сватбени украси в бяло, сватбени украси в екрю, сватбени украси в жълто, сватбени украси в лилаво, сватбени украси в червено, сватбени украси във винено червено, сватбени украси в бордо, сватбени украси в бургундий, сватбени украси в зелено, сватбени украси в сребърно, сватбени украси в златно, сватбени украси в розово, сватбени украси в светло синьо, сватбени украси в избран от Вас цвят, сватбено украса в цветове по избор.

Сватбени мигове, организирани от Сватбена агенция Вълшебниците в София

Най-добрата сватбена агенция в България, сватбени агенции в София – сватбена агенция Вълшебниците е Вашата сватбена агенция. Романтични сватбени церемонии, романтични инесени ритуали за сключване на граждаски брак, венчалка в избрана от Вас църква, сватбени ритуали и сватбени традиции – сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи различни варианти за сключване на граждански брак и църковен брак. Сватбена агенция Вълшебниците има опит в подготовката и ангажирането на артистична програма, която да забавлява всички гости на сватбата. Сватбени инзенади – сватбена агенция Вълшебниците може да Ви даде разнообразни идеи за сватбени изненади, сватбена изненада за младоженците, сватбена изненада за кумовете.

Сватбена агенция Вълшебниците

ще направи Вашата тематична сватба в бяло, тематична сватба в екрю, тематична сватба в жълто, тематична сватба в лилаво, тематична сватба в червено, тематична сватба във винено червено, тематична сватба в бордо, тематична сватба в бургундий, тематична сватба в зелено, тематична сватба в сребърно, тематична сватба в златно, тематична сватба в розово, тематична сватба в светло синьо, тематична сватба в избран от Вас цвят, тематична сватба в цветове по избор.

Сватбена декорация в жълто и лилаво, Сватбена декорация романтика в бяло и зелено, сватбена декорация в кафяво, свежо зелено и ванилия, сватбена декорация в розово и червено, сватбена украса пролет в гората, сватбена украса – свежа лятна комбинация от тюркоазено, жълто и зелено, сватбена декорация – нежно лилаво и розово с аромат на лавандула, тема на сватбата – розово и кафяво, сватбена декорация в свежо зелено и бяло, страхотна комбинация – цикламено и оранжево,  пролет с аромат на кафе, есенна сватбена декорация в бордо, жълто и кафяво,  тема на сватбата – синьо и бяло, сватбено настроение в жълто, тема на сватбата – нежно розово,

Тема на сватбата:

Слънчогледи, сватбена декорация в лилаво и бяло, сватбена декорация в тюркоазено, сватбена декорация в  свежо зелено и бяло, тема на сватбата – червено с бели орхидеи, сватбена декорация в нежно прасковено, сватбена украса в синьо и кафяво, сватбена украса в синьо и оранжево, сватбена украса в синьо и жълто, сватбена украса в зелено и кафяво, сватбена украса в розово и оранжево, сватбена украса в розово и жълто, сватбена украса в лилаво и оранжево, сватбена украса в лилаво и зелено, сватбена украса в червено и лилаво, сватбена украса в червено и синьо.

Сватбена агенция Вълшебниците ще разработи проект за Вашата сватба с тема на сватбата по Ваш избор. Цветовете и комбинациите на сватбата украса и сватбената декорация за уникални и неградиционни, те иразяват булката и младоженеца като двойка, техните виждания и желания, но същевременно се съобразяваме и с обстановката, така че Вашият сватбен проект да бъде такъв какъвто Вие желаете.

 

Булчински букет / булченски букет / букет за булка от Сватбена агенция Вълшебниците

Булчински букет – най-красивите букети ще бъдат изработени за Вас от сватбена агенция Вълшебниците. Можете да изберете цветята за булченски букет, както и формата на булчинския букет – кръгъл букет или висящ букет, булченски букет тип „Чантичка”, булченски букет тип „Топка” и много други специфични уникални булински букети. Сватбена агенция Вълшебниците предлага освет булчински букети, също и грим, прическа за булката, сватбени торти, сватбена кола – сватбена лимузина, сватбени лимузини, сватбени ретро автомобили, сватбена заря и пироефекти.

 

Цветни аранжировки за сватбена маса, цветни аранжировки за масите на гостите, цветни аранжировки за сватбен автомобил от Сватбена агенция Вълшебниците

Цветни аранжировки има на всяка сватба и сватбена агенция Вълшебниците ще ги направи по Ваш вкус. Обикновено те са цветни аранжировски с естествени цветя, но има и цветни аранжировски с изкуствени цветя. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за масите на гостите.

Сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за арка – сватбена арка с естествени цветя, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за арка – сватбена арка с изкуствени цветя, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбен автомобил или сватбени цветни аранжировски от изкуственицветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбен автомобил. Сватбения автомобил, поръчан от сватбена агенция Вълшебниците често е сватбена лимузина и на него се прикачат сватбени цветни аранжировки за сватбена лимузина изработени от сватбена агенция Вълшебниците. Имаме и много булки и младоженци, които предпочитат сватбен ретро автомомобил с цветна аранжировка за ретро автомобил.

 

Сватбена декорация и сватбена украса изработена от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците ще организира за Вас една различна и уникална сватба, или традиционна българска сватба, вълшебна сватба или прикана сватба, горска сватба или моска сватба, сватба тип Холивуд, разкошна сватба или кокетна сватба – сватба, за каквато Вие мечтаете. Нашият специалитет са различни видове сватби, които да спрат дъха на всеки присъстващ. Сватбена декорация, която да впечатли дори и хората, които не се интересуват от украса.

При декорация на изнесена церемония предлагаме украса на маса за изнесен ритуал, възглавничка от изкуствени цветя, въглавничка от естествени цветя, украса на ритуални чаши.

Сватбата на всяка двойка е уникална, затова и цветовите комбинации на свяка сватба са различни. Ние, Вашите сватбени декоратори от сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим: Сватбена декорация в бяло, сватбена декорация в екрю, сватбена декорация в жълто, сватбена декорация в лилаво, сватбена декорация в червено, сватбена декорация във винено червено, сватбена декорация в бордо, сватбена декорация в бургундий, сватбена декорация в зелено, сватбена декорация в сребърно, сватбена декорация в златно, сватбена декорация в розово, сватбена декорация в светло синьо, сватбена декорация в избран от Вас цвят, сватбено декорация в цветове по избор.

Можете да изберете сватбени декорации в бяло,

сватбени декорации в екрю, сватбени декорации в жълто, сватбени декорации в лилаво, сватбени декорации в червено, сватбени декорации във винено червено, сватбени декорации в бордо, сватбени декорации в бургундий, сватбени декорации в зелено, сватбени декорации в сребърно, сватбени декорации в златно, сватбени декорации в розово, сватбени декорации в светло синьо, сватбени декорации в избран от Вас цвят, сватбена декорация в цветове по избор.

Можете да предпочетете тема на сватбата в бяло, тема на сватбата в екрю, тема на сватбата в жълто, тема на сватбата в лилаво, тема на сватбата в червено, тема на сватбата във винено червено, тема на сватбата в бордо, тема на сватбата в бургундий, тема на сватбата в зелено, тема на сватбата в сребърно, тема на сватбата в златно, тема на сватбата в розово, тема на сватбата в светло синьо, тема на сватбата в избран от Вас цвят, тема на сватбата в цветове по избор, сватбена украса,  сватбена украса в бяло, сватбена украса в екрю, сватбена украса в жълто,

Сватбена украса в лилаво,

сватбена украса в червено, сватбена украса във винено червено, сватбена украса в бордо, сватбена украса в бургундий, сватбена украса в зелено, сватбена украса в сребърно, сватбена украса в златно, сватбена украса в розово, сватбена украса в светло синьо, сватбена украса в избран от Вас цвят, сватбено украса в цветове по избор, сватбени украси в бяло, сватбени украси в екрю, сватбени украси в жълто, сватбени украси в лилаво, сватбени украси в червено, сватбени украси във винено червено, сватбени украси в бордо, сватбени украси в бургундий, сватбени украси в зелено, сватбени украси в сребърно, сватбени украси в златно, сватбени украси в розово, сватбени украси в светло синьо, сватбени украси в избран от Вас цвят, сватбено украса в цветове по избор. Всяка сватбена украса изработена от сватбена агенция вълшебниците ще остане незабравим спомен за Вашата сватба.

Сватбена декорация в жълто и лилаво,

Сватбена декорация романтика в бяло и зелено, сватбена декорация в кафяво, свежо зелено и ванилия, сватбена декорация в розово и червено, сватбена украса пролет в гората, сватбена украса – свежа лятна комбинация от тюркоазено, жълто и зелено, сватбена декорация – нежно лилаво и розово с аромат на лавандула, тема на сватбата – розово и кафяво, сватбена декорация в свежо зелено и бяло, страхотна комбинация – цикламено и оранжево,  пролет с аромат на кафе, есенна сватбена декорация в бордо, жълто и кафяво,  тема на сватбата – синьо и бяло, сватбено настроение в жълто, тема на сватбата – нежно розово, тема на сватбата – слънчогледи, сватбена декорация в лилаво и бяло, сватбена декорация в тюркоазено, сватбена декорация в  свежо зелено и бяло, тема на сватбата – червено с бели орхидеи,  сватбена декорация в нежно прасковено.

Сватбена украса в синьо и кафяво, сватбена украса в синьо и оранжево, сватбена украса в синьо и жълто, сватбена украса в зелено и кафяво, сватбена украса в розово и оранжево, сватбена украса в розово и жълто, сватбена украса в лилаво и оранжево, сватбена украса в лилаво и зелено, сватбена украса в червено и лилаво, сватбена украса в червено и синьо, Сватбена агенция вълшебниците ще разработи проект за Вашата сватба с тема на сватбата по Ваш избор.

Сватбена агенция Вълшебниците ще подбере цветовете и комбинациите на сватбата украса и сватбената декорация.

Те ще бъдат уникални и неградиционни, те иразяват булката и младоженеца като двойка, техните виждания и желания, но същевременно се съобразяваме и с обстановката, така че Вашият сватбен проект да бъде такъв какъвто Вие желаете. Тематична сватба в бяло, тематична сватба в екрю, тематична сватба в жълто, тематична сватба в лилаво, тематична сватба в червено, тематична сватба във винено червено, тематична сватба в бордо, тематична сватба в бургундий, тематична сватба в зелено, тематична сватба в сребърно, тематична сватба в златно, тематична сватба в розово, тематична сватба в светло синьо, тематична сватба в избран от Вас цвят, тематична сватба в цветове по избор.

Сватбените украси и декорации не са единствената страст на савтбена агенция Вълшебниците. Ние предлагаме изработване на декорации и украси на копроративни събития – корпоративна украса, украса за семирани, декорация на фирмени събития, украси на рожденни дни, декорация на детски рожден ден, декорация за кръщене, украси а абитуриентски бал, украса за Свети Валентин, коледна украса, новогодишна украса, декорация за Коледно парти, декорация за Нова година – всякаква украса от сватбена и парти агенция Вълшебниците.

 

Сватбена агенция Вълшебниците – организация и декорация за сватба

Сватбена агенция Вълшебниците – всичко за Вашата сватба, организиране на сватба, сватбена агенция, Сватбена декорация, украса за сватби, агенция за декорация Вълшебниците, сватбена къща Вълшебниците, сватбени подаръчета, подаръчета за сватба, сватбени украси, сатбени арки, сватбени стойки за цветя, украса на официална маса, украса на маси за гости, калъфи и панделки а столове, покривки а маси, булчински буките, букети а булки, булчински букети, украси то воали, украси от платове, украси със сърца, украси на колони, сватбена украса на колони, кватбени украси на парапети, сватбни украси на стълби, сватбена декорация на стълбище, сватбени украси на фоайе, украса на сватбени автомобили, украси с балони, балониране, балонна украса а сватба.

Сватбена агенция Вълшебниците предлага още: сватбен кетеринг, кетеринг за сватба, сватбени аксесоари, сватбени халки, сватбени сувенири, сватбени ритуални чаши, сватбени свещи, свещи за кръщене, сватбени покани, сватбени кутии за пожелания, сватбени бутониери, сватбени гривни а шаферки – сватбени шаферски гривни, сватбени възглавнички за пръстени, сватбени кошнички за пръстени, сватбени кошници за листа от роци и късметчета, булченски букети, цветни аранжировки – цветна аранжировка за сватбена маса, цветна аранжировка за маси за гости, цветни аранжировки от икуствени цветя, цветни аранжировки от естествени цветя.

Сватба – декорация за сватба, ритуални комплекти а сключване на граждански брак, ритуални комплекти за венчавка – ритуални комплекти за сключване на църковен брак.

Сватбена агенция Вълшебниците предлага стъклени съдове, стъклени вази и други за аранжировки за маси – под наем и за закупуване.

Сватбена агенция Вълшебниците – агенция за декорация и украса, предлага също: Сватбени шоколади за подаръчета за гости, сватбени бонбони, сватбени бонбониери, сватбени шоколадове бонбониери.

В Сватбена агенция Вълшебниците можете да си поръчате също: сватбена книга по индивидуален проект, сатенена сватбена книга, сватбена книга с Ваши снимки, цялостна украса на сватбена церемония, украса на изнесена церемония, декорация на церемония на открито, стойки и арка за церемония, аксесоари а венчавка и много други.

Кръщене – агенция за украса и декорации Вълшебниците предлага украса за кръщене, свещи за кръщене, покани за кръщене, подаръчета за кръщене, докорация на купела в църквата, бонбониери за кръщене, стойки за кръщене, арка за кръщене, цветни аранжировки за кръщене.

 

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза, калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж, годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация / сватбена украса можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия – тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и предоставена под наем или за закупуване, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца и ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи, украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи, сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино,сватбена възглавничка за пръстените, поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове, бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

 

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

 

Сватбена декорация на изнесена церемонията по сключване на граждански брак / сватбени украна на изнесен ритуал от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага декорация на изнесена церемония по ключване на граждански брак. Това е декорация на гражданска церемония, която не се провежда в ритуална зала. Изнесена церемония за сключване на граждански брак може да бъде навън, на открито, край басейн, на поляна или на закрито – в зала, в ресторанта, в лоби бар и други.

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим различни видове сватбена декорация на изнесена церемония като например: украса на маса за подписване с платове и воали, украса на столовете, украса на сватбени стойки и сватбена арка, сватбена украса на парапети, стълбища и други, сватбена украса на зала, сватбена украса на таван, сватбена украса с платове, сватбена украса с балони, сватбена украса със светлини и други.

Предлагаме 2, 4, 6 или 12 стойки за церемония по сключване на граждански брак извън ритуална зала. Сватбена агенция Вълшебниците предлага всяка стойка със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека – кордон към мястото на Вашата сватбена церемония.

Сватбена агенция Вълшебниците

може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово.

Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове. Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове, бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове и много други цветове в различни нюанси.

Сватбена украса на изнесен ритуал е нещо великолепно и никоя булка не трябва да се лишава от такава сватбане декорация, защото тя създава настроение и придава фееричност и усещане за приказна сватба, а всяка булка мечтае за вълшебница от Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Въшебниците може да Ви предложи Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала. Имам много различни елементи, които могат да се включат в Сватбена украна на ресторант. Такива са например: Украса на сватбена маса с платове, материи, лампички и цветя. Цветята могат да бъдат: сватбена украса за ресторант с естествени цветя или сватбена украса за ресторант с изкуствени цветя.

Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято, сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет, сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

често включва цветни аранжировки има на всяка сватба. Обикновено те са цветни аранжировски с естествени цветя, но има и цветни аранжировски с изкуствени цветя. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за стойки,

сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за арка – сватбена арка с естествени цветя, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за арка – сватбена арка с изкуствени цветя, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбен автомобил или сватбени цветни аранжировски от изкуственицветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбен автомобил. Сватбеният автомобил от Сватбена агенция Вълшебниците често е сватбена лимузина и на него се прикачат сватбени цветни аранжировки за сватбена лимузина. Имаме и много булки и младоженци, които предпочитат сватбен ретро автомомобил с цветна аранжировка за ретро автомобил. Понякога, когато климатичните условия позволяват, Вашата цветна аранжировка от сватбената кола може да се премести на сватбената маса.

 

Декорация на кръщене от Сватбена агенция Вълшебниците

Агенция за украси и декорации Вълшебниците предлага декорация за кръщене. Кръщенето е много важен момент от живота на всеки човек.

Кръщенето на дете е вълнуващо преживяване за родителите и ние, агенция Вълшебниците, имаме удоволствието да Ви предложим декорация, която съответства на този специален случай. Обикновено, ако имаме кръщене на момиченце родителите избират за цветова тема с декорация за кръщене в нежно розово, украса за кръщене в слънчево жълто в комбинация с оранжево, украси за кръщене в светло лилаво или бледо жълто. Бялото неизменно присъства при изработката на декорация за кръщене.  Когато имаме кръщене на момченце често родителите предпочитат украса за кръжене в нежно синьо, декорация в зелено или комбинация от весели цветове. При декорация в църквата имаме осван стойки с цветя, също и украса на купел за кръщене. На купела, където се потопява бебето, ние от Сватбена агенция Вълшебниците поставяме бели воали с панделки по избор на родителите и цветни букетчета.

 

Сватбени покани от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбени покани от Сватбена агенция Вълшебниците – изработка на индивидуален проект, готови сватбени покани по каталог, раполагаме с 5 каталога, от които можете да изберете сватбена покана, която най-много отговаря на Вашия вкус и на темата на сватбата. Можем да направим сватбени покани, които са с Ваши снимки или мотив, който да присъства в цялата сватба (съобразен с Вашата сватбена тема – когато има тема на сватбата). Сватбени покани изработени от Сватбена агенция Вълшебниците

Всяка булка иска нейната сватба да бъде уникална, запомняща се и различна. Затова персонализацията на сватбата е основен приоритет за булките. И съответно на нас – Вълшебниците от Сватбена агенция Вълшебниците. Вашата сватба може да бъде различна, ако изберете Сватбена агенция Вълшебниците да изработи всички сватбени детайли.

 

Текстове за сватбени покани от Сватбена агенция Вълшебниците

Ако не знаете какво да напишете във Вашата сватбена покана, сватбена агенция Вълшебниците, може да Ви предложи множество варианти за текст на Вашата сватбена покана – интересни текстове за сватбени покани, смешни текстове за сватбени покани, нетрадиционни текстове за сватбени покани, изискани текстове за сватбени покани – всякакви текстове за сватбени покани, изработени от Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Подаръчета за гости – сватбени сувенири от Сватбена агенция Вълшебниците

Подаръчета за гости – в Сватбена агенция Вълшебниците можете да получите идеи и да изберете Вашите сватбени подаръчета на гости – сватбени сувенири, които са иработени от стъкло, плат, керамика и други. Сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците, може да Ви предложи изработка на паспарту за снимка, която да бъде направена в деня на сватбата и да бъде подарена на Вашите гости на сватбата. Затова не се колебайте и със Сватбена агенция Вълшебниците се запознайте!

 

Шоколадов фонтан от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците дава под наем шоколадов фонтан с бял шоколад или кафяв шоколад. Сватбеният шоколадов фонтан под наем е подходящ за welcome drink „уелкъм дринк”, когато гостите изчакват, а да бъдат настанени. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи от къде да закупите оригинален белгийски течен шоколад за шоколадов фонтан в цвят избран от Вас. Сватбената украса и декорация на масата на наетият от Вас шоколадов фонтан може да бъде изработена от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Бели гълъби под наем от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага бели гълъби под наем. Ако желаете да пуснете бели гълъби след сключване на граждански брак или венчание, сватбена агенция Вълшебниците, може да Ви предложи най-добрите. Гълъбите са специално обучени да се върнат в дома си. Вашите бели гълъби, взети от нас под наем, ще бъдат подадени във Вашите ръце или ще бъдат поставени в кафез или кутия. Можете да иберете само булката и младоженеца да пуснат бели гълъби или белите гълъби да бъдат пуснати и от младоженците и от кумовете.

 

Жена пеперуда за снимки от Сватбена агенция Вълшебниците

Ако желаете на Вашата сватба, организирана от сватбена агенция Вълшебниците, можете да наемете красива жена-пеперуда на кокили, която да посреща гостите, да се снима с Вашите гости и с Вас. Атракцията е много интересна и ще бъде приятна изненада а Вашите гости

 

Трио за озвучаване на граждански брак от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците, може да Ви предложи трио с инструменти по Ваш избор – флейта, виолончело, цигулка, арфаи други муикални инструменти. Триото музиканти е много приятно за озвучаване на граждански брак и за фонова музика по време на welcome drink.

 

Трио Тенорите за граждански брак, welcome drtink или по време на сватбата в ресторанта от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена и парти агенция Вълшебниците може да Ви осигури присъствие на известното българско трио „Тенорите”. Те ще придадат особен блясък на Вашата сватба.

 

Музиканти за извеждане на булката от Сватбена агенция Вълшебниците

Народна музика за извеждане на булката – ако желаете извеждането на булката да се ивърши по стара българска традиция, сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи музиканти за извеждане на булката. Инструментите можете да изберете сами – гайда, акордеон, тъпан, кларинет и други.

 

Трио гайдари от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбента агенция Вълшебниците има възможност да осигури трима гайдари за Вашата сватба. Незабравима е песента „100 каба гайди” и винаги, когато младоженците поръчат трио музиканти за извеждане на булката само с гайди, се наслаждаваме на тази великолепна музика.

 

Народни танци за сватба от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага атракционна програма за сватба. Можете да изберете например народни танци с пресъздаване на ритуала „Сватба”. Ритуалът Сватба е уникален, много интересен и оснавя гостите без дъх. Насладете му се. Народни танци за сватба е често срещан подарък от кумовете за младоженците. Ако искате да зарадвате Вашите младоженци или ако сте младоженци и искате да зарадвате Вашите гости или кумове – поръчайте си народни танци от Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Програма за сватбата / План сценарий за сватба от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците изготвя програма за сватбата на всички свои булки и младоженци. Какво представлява „Програма на сватбата” – това е план – сценарий на сватбата. Всичко, което ще се случи в сватбения ден се описва в този сценарий на сватбени ден. Тук са включени часовете, местата, участниците във всеки момент от сватбеното тържество и описание какво се очаква да се случи.

Реално в деня, част от ритуалите например, не се случват точно по минута, както е описано в сватбения план, защото има много фактури, от които зависи кое кога да се случи и най-важният от тях е решаването на място кога е най-подходящо да се случат нещата съобразно желанията на булката и младоженеца, които понякога са различни от предварително планираните, настроението на хората, хората на дансинга и т.н. Сватбена агенция Вълшебниците ще направи Вашият сватбен сценарий такъв, че гостите Ви да бъдат много впечатлени, а Вие да се насладите до край на Вашия сватбен ден. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви предложи  различни варианти за сватбена програма, която да съответства на Вашите желания и представи как да протече Вашият сватбен ден!

 

Сватбен бюджет / Бюджет на сватбата от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага изработване на сватбен бюджет – изготвяне на сватбен бюджет, тоест бюджет на сватбата. Тук понякога говорим за изготвяне на цялостен сватбен бюджет или на частичен. Често едната рода отговаря за една част от бюджета, а другата – за друга. Бюджетът се изготвя по пера, защото постоянно се променя. Много често броят на гостите намалява няколко дни преди сватбата и това се отразява на общия сватбен бюджет. Понякога първоначално младоженците са имали едни приоритети, а в хода на подготовката на сватбата, желанията им се променят. Сватбена агенция Вълшебниците се съобразява с изискванията на младоженците и своевременно актуализира тения сватбен бюджет. Ето защо изготвянето на сватбен бюджет не е еднократно, а представлява постоянно променящ се процес.

Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви помогне да изготвите сватбен бюджет, който е изцялос съобразен с Вашите желания, приоритети и възможности.

 

Изненада за младоженците / сватбени изненади от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи интересни идеи за изненада за младоженците. Има различни видове сватбени изненади – сватбени игри, сватбени украси, сватбени изпълнители – артисти, певци, танциори, жонгльори, илюзионисти, пироефекти, заря, танци с огньове, бели гълъби, летящи фенери, красиви истински пеперуди, момиче – пеперуда и т.н. Обадете се на сватбена агенция Вълшебниците и ще откриете много сватбени изненади от и за младоженците, с които не сте и предполагали, че можете да направите сватбена изненада. Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви помогне да изберете най-подходящата изненада за младоженците.

 

Подарък от кумовете за младоженците / сватбен подарък от кумовете за младоженците и от младоженците за кумовете от Сватбена агенция Вълшебниците

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложим интересни идеи, ако Вие сте кумове и искате да направите подарък изненада за младоженците. Обадете се на сватбена агенция Вълшебниците и ние ще измислим сватбен подарък изненада, който да бъде ефектен, впечатляващ и да се хареса на младоженците на тяхната сватба. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви помогне да изберете най-подходящия подарък за Вашите кумове!

 

Ритуални свещи за сватба и кръщене / сватбени свещи / кръщелна свещ от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи уникални сватбени свещи и кръщелни свещи, които са инкрустирани ръчно с камъни Swarovski, перли, сребърни или златни орнаменти. Украсата на Вашите сватбени свещи ще бъде направена по проект, специално изработен а Вас.

Сватбена агенция Вълшебниците е една от най-добрите сватбени агенции в София. Тук можете да поръчате Вашите сватбени ритуални свещи за сватба или кръщелна свещ за кръщенето на Вашето детенце. Има различни Видове сватбени ритуални свещи – капещи сватбени ритуални свещи, некапещи сватбени ритуални свещи, сватбени ритуални свещи с голям диаметър и сватбени ритуални свещи с малък диаметър, дълги сватбени ритуални свещи, къси сватбени ритуални свещи, сватбени ритуални свещи тип спирала и други. Аналогично, ние в Сватбена агенция Вълшебниците предлагаме кръщелни ритуални свещи с различна украса съобразно Вашите желания. Декорация на свещи по наш или Ваш проект – тя може да бъде в цвят избран от Вас и в темата на сватбата или кръщенето. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви помогне да изберете най-подходящите ритуални свещи за Вашата сватба!

 

Сватбена книга за гостите на сватбата / сватбена книга за пожелания от Сватбена агенция Вълшебниците

Най-добрата сватбена агенция в София – Вълшебниците, може да Ви предложи изработка на Сватбена книга за гостите на сватбата – така наречената сватбена книга за пожелания по наш или Ваш индивидуален проект. Тя може да бъде изработена от плат или картон, с индивидуално напечатани листа в книгата или стандартни бели листа или листа в избран от Вас цлят, който подхожда на Вашата тема на сватбата. Когато Вашата Сватбена книга за гостите на сватбата е покрита с плат – сатен или друг плат, по Ваш избор, Сватбена агенция Вълшебниците, може да Ви предложи печат върху плат или инкрустация с камъни Swarovski или шевици, дантели и други съобразно темата на сватбата. Когато книгата е с корици с печат, можем да Ви предложим различни Варианти с изготвяне на проект за Вашата сватба, който може да присъства също така в номера на маси, етикети за бутилки, табелки с имена на гостите и други. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящия сватбена книга за Вашата сватба!

 

Сватбен фотограф / сватбени фотографи / Сватбена фотография от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени фонографи, за които сватбента фотографи е изкуство. Ние, най-добрата сватбена агенция в София, ще Ви предложим само най-добрите сватбени фотографи. Те отразяват не само репортажна фотографи – улавят най-ценните моменти от Вашия сватбен ден, но Ви предлагани и сватбена фотосесия. Сватбена фотосесия е арт сесия, която запечатва Вашата любов, отношението Ви един към друг, красотата на сватбения ден и на Вашите чувства. Вашата сватбена фотосесия, направена от Вашия сватбен фотограф е нещо много лично, отнема време, но си заслужава, защото остава за цял живот. Ако търсите сватбен фотограф в София – обадете ни се, сватбена агенция Вълшебниците в София ще Ви предложи нйй-добрите сватбени фотографи в София и в цялата страна.

Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящия сватбен фотограф за Вашата сватба! Можем да Ви предложим да разгледате нашия сайт за сватбен фотограф в София България www.svatba.me

Сватбено видео / сватбен видео-оператор / сватбен филм / сватбен оператор от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците работи с най-добрите сватбени видео-оператори, за които изработването на идеалният сватбен филм е призвание. Ние, най-добрата от всички сватбени агенции в София, ще Ви предложим само най-добрите сватбени оператори. Защо? Защото да си сватбен оператор е много отговорно. Вашият сватбен филм е много важен за Вас и всички сватбени оператори, с които работим знаят това. Вашият сватбен ден е единствен и неповторим. Вашият сватбен оператор ще участва в заснемането на Вашата сватбена фотосесия. Както Вашият сватбен фотограф, така и Вашият сватбен оператор трябва да улови най-ценните моменти от Вашия сватбен ден, но също така и да Ви предложи и заснемане на Вашата сватбена арт-сесия.

Сватбена фотосесия е арт сесия, която запечатва Вашата любов, отношението Ви един към друг, красотата на сватбения ден и на Вашите чувства. Затова не само Вашият сватбен фотограф, но и Вашият сватбен видео-оператор ще присъства на тази сватбена арт сесия и тя ще бъде включена във Вашия сватбен филм – сватбен видеофилм. Сватбена агенция Вълшебниците ще направи така, че Вашата сватбена фотосесия, направена от Вашия сватбен фотограф и Вашия сватбен оператор е нещо много лично, отнема време, но си заслужава, защото остава за цял живот. Ако търсите сватбен фотограф или сватбен оператор в София – обадете ни се, сватбена агенция Вълшебниците в София ще Ви предложи най-добрите сватбени фотографи и сватбени оператори, изработващи най-добрия сватбен филм в София и в цялата страна.

Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящия сватбен фотограф и сватбен видеооператор за Вашата сватба! Можем да Ви предложим да разгледате нашия сайт за сватбен фотограф в София България www.svatba.me

 

Сватбен грим от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбеният гримьор е много важен, защото той ще направи лицето Ви сияещо и много красиво – лице на булка. Затова се доверете на Сватбена агенция Вълшебниците да Ви препоръча сватбен гримьор, за да бъдете безупречна на Вашия сватбен ден. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящия сватбен грим за Вашата сватба!

 

Сватбена прическа от Сватбена агенция Вълшебниците

Всяка булка иска да бъде най-красивата на сватбения си ден. Сватбеният фризьор е изключително важен, защото той ще Ви направи да изглеждате стилна, красива и уникална. Сватбена прическа не се избира лесно, а сватбената прическа е нещо, което сватбарите забелязват веднага. Затова се доверете на Сватбена агенция Вълшебниците да Ви препоръча сватбен фризьор, който да направи Вашата сватбена прическа, за да бъдете безупречна в сватбения ден. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящата сватбена прическа за Вашата сватба!

 

Сватбени бутилки за вино и ракия от Сватбена агенция Вълшебниците

Ако искате Вашите сватбени бутилки със сватбена ракия или със сватбено вино да бъдат уникални – поръчайте ги в Сватбена агенция Вълшебниците. Ние ще изработим за Вас и сватбени етикети. Така ще имате уникални сватбени етикети за вашите сватбени бутилки за ракия, вино или друг алкохол. Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците! Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящите сватбени бутилки за Вашата сватба!

 

Етикети за сватбени бутилки за вино и ракия от Сватбена агенция Вълшебниците / Сватбени етикети за вашите сватбени бутилки за ракия, вино или друг алкохол

Сватбена агенция Вълшебниците ще изработи специално за вашата сватба индивидуални сватбени етикети за вашите сватбени бутилки за ракия, вино или друг алкохол. Вашите сватбени етикети за бутилки ще бъдат създадени специално за вашия сватбен ден – в избрани от Вас цветове, специални изработен за Вашата сватба проект, с шрифт избран от Вас. Ще В предложим различни идеи за сватбен текст и Вие ще изберете ней-подходящия за Вашата сватба. Вашите сватбени етикети ще бъдат персонализирани. Етикетите на сватбените бутилки ще имат  имената и датата на сватбата, Ваши снимки, Ваше любимо послание. Това ще бъдат Вашите сватбени етикети за бутилки и ще останат незабравим спомен за всеки от Вашите гости. Затова поръчайте Вашите сватбени етикети в Сватбена агенция Вълшебниците. Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците! Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящите етикети за бутилки за Вашата сватба!

Картички с имената на гостите / табелки с имената на гостите на сватба / сватбени тейбъл картички / place cards за сватба от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбени картички с имената на гостите на сватба, сватбени тейбъл картички, place cards, табелки с имената на гостите на сватба, плейс карти за гостите на сватба – всичко това изработено от Сватбена агенция Вълшебниците, ще придаде изтънчен вкус на Вашата сватба. Всяка булка мечтае за уникална сватба, запомняща се, различна, нестандартна. Ето защо, ние от сватбена агенция за сватбена украса и сватбена декорация Вълшебниците, ще направим Вашата сватбата такава, за каквато си мезтаете. Персонализацията на сватбата е основен приоритет за булките. Персонализирайте Вашата сватба. Ние предлагаме всякакви персонализирани детайли за сватба. Затова изберете Вълшебниците от Сватбена агенция Вълшебниците. Вашата сватба може и ще бъде различна, ако изберете Сватбена агенция Вълшебниците за изработката на всички сватбени детайли. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящите картички с имената на гостите и други печатни материали за Вашата сватба! Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

 

Номера на маси от Сватбена агенция Вълшебниците

Мечтаете Вашата сватбата да бъде уникална, различна, нестандартна. Изберете персонализирани номера на маси за сватба. Ние, Вълшебниците от Сватбена агенция Вълшебниците ще направим Вашите номера за сватбени маси, имена за сватбени маси и всякаква друга сватбена декорация по Ваш вкус с наши идеи, одобрени от Вас. Елате в Сватбена агенция Вълшебниците и ще получите беззрой идеи за имена на маси за сватба – на цветя, на места, които сте посетили заедно с младоженеца, на скъпоценни камъни, на филми и много други сватбени изеи с перфектна изработка. Вашият Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците ще Ви съдейства, за да си изберете най-подходящите номера на маси за Вашата сватба!

 

Сватбен сайт от Сватбена агенция Вълшебниците

Бъдещи булки, ако искате да имате сватбен сайт, където да записвате всички детайли около сватбата, да публикувате снимки от Вашата сватба и да покажете на Вашите гости колко великолепна е Вашата сватба – обърнете се към Сватбена агенция Вълшебниците. Ние предлагаме изработка на сватбен уеб сайт, по Ваш вкус с наши идеи, одобрени от Вас.

Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

 

Друга сватбена декорация и сватбени идеи, предлагани от Сватбена агенция Вълшебниците

 • Възглавнички за пръстени / кошнички за пръстени под наем
 • Сватбени подаръчета / сватбени керамични фигурки
 • Сватбени чаши украсени съобразно Вашите желания и Вашата тема на сватбата
 • Украсени сватбени бутилки
 • Украсено сватбено шампанско
 • Сватбена декорация, сватбена украса, сватбени декори под наем
 • Сватбената торта
 • Сватбени погачи, сватбени питки
 • Сватбени Аксесоари
 • Украси на бутилки
 • Съвети към бъдещите младоженци / сватбени съвети
 • Сватбена тема
 • Сватбена музика
 • Сватбени ритуали
 • Сватбени бутониери
 • Сватбена украса за автомобил
 • Сватбен жартиер / жартиер за булка / жартиер на булка
 • Сватбено облекло за шаферки
 • Сватбени подаръчета за гости
 • Сватбени късметчета за хвърляне през ритуална или църква
 • Сватбени кошнички, сватбени фунийки за късметчета, сватбена поставка за сватбени късметчета, сватбена кошница с късмети за сватба
 • Сватбена кошничка или възглавничка за сватбени пръстени – халки
 • Сватбена книга изработена за Вас
 • Сватбена кутия за пожелания
 • Сватбена кутия за пари
 • Сватбен подарък изненада за всеки гост или сватбена изненада за младоженците
 •  Организация на моминско и ергенско парти
 • Ретро автомобил, сватбена лимузина
 • Сватбена арка и сватбени стойки за ритуалната или църквата

Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Персонализирайте Вашата сватба! Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи ръчно украсяване на сватбено шампанско, сватбена кошничка с късмети, възглавничка или поставка за халки, украса за чаши за граждански ритуал в ритуална зала или за изнесена церемония, украсени свещи за църковен брак, сватбено вино и други аксесоари, които да направят Вашата сватба уникална.  Сватбена агенция Вълшебниците предлага ръчно украсяване на шампанско, кошничка с късмети, поставка за халки, украса за чаши за граждански ритуал. Ние от Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви помогнем да изберете тема на сватбата, която да направи Вашата сватба наистина уникална и стилна, сватбата на Вашите мечти! Изберете Вашия Сватбен агент от Сватбена Агенция Вълшебниците!

Сватбена украса на сватба в хотел Холидей Инн София

Сватбена украса на замна сватба в хотел Кристал Палас София на тема Зимна приказка

Украса за Свето Кръщение – Кръщене в ресторант Фантазия Овча Купел София

Украса за Свето Кръщение – Кръщене в ресторант Флоранс Люлин София

#cata_callaction_uxgd6etp0d {background-color: #dfc5ea; } #cata_button_xvz6ju0yep.cata-button{}#cata_button_xvz6ju0yep.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_xvz6ju0yep.cata-button .cata-btn:hover{color: #8747e8;border-color:#52137c; background-color:#52137c}