Сватбена украса в хотел Маринела София

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в хотел Маринела в София. Имаме огромен опит в декорирането на зала София и зала Силует – ет.19 в Hotel Marinela Sofia за сватба. През годините сме правили множество сватбени декорации, познаваме локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания. Можем да Ви предложим обличане на стените в хотел Маринела, което ще преобрази залата и с подходящото осветление за сватба ще превърне залата в истински приказна.

Ако сте избрали хотел Маринела в София за Вашата сватба, доверете се на сватбена агенция Вълшебниците за украсата на Вашето сватбено тържество.

. Балната зала на партера в хотела е подходяща за сватбено тържество с до 400 души. Ако имате по-малко гости, залата се прегражда и се разделя на 3 части, така че можете да изберете размера, който ще е подходящ за Вашето сватбено тъжество.

Балната зала на 19 етаж е подходяща за сватбено тържество с до 90 души. Много светла зала, с големи прозорци и колони, облечени в огледала.

Има и прекрасна градина в хотел Маринела, която е подходяща за изнесена церемония за сватба и сключване на граждански брак. Във фоайето на хотела може да се направи welcome drink като предлагаме стена за снимка – фотокът, пред който да получите поздравления и пожелания от гостите.

Сватбена украса в Хотел Маринела в розово

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в розов цвят

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление с прожектори в розово, синьо и лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в розово, изкуствени цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във високи вази Мартини, розови панделки за столове, граждански брак изнесена церемония за сватба, сватбена арка, маса за подписване, welcome drink, украса на коктейлни маси, табела за настаняване на гостите.

Сватбена украса в Хотел Маринела в златно

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в лилав цвят

Сватбена декорация с осветление в лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в лилаво, цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във висока ваза Мартини, лилави панделки за столове с бели изкуствени рози.

Сватбена украса в Хотел Маринела в блъш и прасковено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в цвят блъш и прасковено

Сватбена декорация с украса на сватбена официална маса, изкуствени цветя за сватбената маса под наем, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във високи вази Мартини, блъш панделки за столове, арка за снимки с цветя, welcome drink, украса на коктейлни маси, декорация на маса за подписване.

Сватбена украса в Хотел Маринела в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в златен цвят

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в жълто uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в златно, цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във високи вази цилиндър и плуващи златни рибки, златни панделки за столове с бели изкуствени рози, лимузина под наем, украса за лимузина за сватба, welcome drink, украса на коктейлни маси, табелки с имена на хората, табелки с номера на масите.

Сватбена украса в Хотел Маринела в бяло

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в бял цвят

Сватбена декорация в бяло, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в бяло с жълти лампички, цветя за сватбената маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, бели панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Маринела в прасковено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia в прасковен цвят

Сватбена декорация в прасковено, украса на сватбена официална маса, цветя за сватбената маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, прасковени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Маринела в зелено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia с декорация в зелен цвят

Сватбена декорация в зелено, украса на сватбена официална маса, цветя за сватбената маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, зелени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Маринела зала Силует ет. 19 в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia зала Силует ет. 19 с декорация в лилав цвят

Сватбена декорация с осветление в лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в лилаво, цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във висока ваза Мартини, лилави панделки за столове с бели изкуствени рози.

Украса за детски рожден ден в Хотел Маринела зала Силует ет. 19 в лилаво и тюркоазено тема Джазмин Jasmine

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Декорация за Детски рожден ден в Хотел Маринела зала Силует ет. 19 в лилав и тюркоазен цвят на тема Джазмин Jasmine от Аладин и вълшебната лампа

Сватбена декорация с осветление в лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса в лилаво, цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във висока ваза Мартини, лилави панделки за столове с бели изкуствени рози.

Сватбена украса в Хотел Маринела в зелено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia в зелен цвят

Сватбена декорация в зелено, украса на сватбен автомобил в зелено, сватбена кола под наем.

Украса за фирмено парти в Хотел Маринела в екрю и черно

Агенция Вълшебниците София предлага украса за фирмено парти в Hotel Marinela Sofia в цвят екрю и черно

Декорация в екрю, украса на масите със сатенени панделки за столове екрю.

Сватбена украса в Хотел Маринела в синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Marinela Sofia в синьо

Сватбена декорация в синьо, украса със сини панделки за столове.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза, калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж, годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация / сватбена украса можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия – тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и предоставена под наем или за закупуване, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца и ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи, украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи, сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино,сватбена възглавничка за пръстените, поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове, бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

 

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

 

Сватбена декорация на изнесена церемонията по сключване на граждански брак / сватбени украна на изнесен ритуал от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага декорация на изнесена церемония по ключване на граждански брак. Това е декорация на гражданска церемония, която не се провежда в ритуална зала. Изнесена церемония за сключване на граждански брак може да бъде навън, на открито, край басейн, на поляна или на закрито – в зала, в ресторанта, в лоби бар и други.

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим различни видове сватбена декорация на изнесена церемония като например: украса на маса за подписване с платове и воали, украса на столовете, украса на сватбени стойки и сватбена арка, сватбена украса на парапети, стълбища и други, сватбена украса на зала, сватбена украса на таван, сватбена украса с платове, сватбена украса с балони, сватбена украса със светлини и други.

Предлагаме 2, 4, 6 или 12 стойки за церемония по сключване на граждански брак извън ритуална зала. Сватбена агенция Вълшебниците предлага всяка стойка със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека – кордон към мястото на Вашата сватбена церемония.

Сватбена агенция Вълшебниците

може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово.

Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове. Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове, бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове и много други цветове в различни нюанси.

Сватбена украса на изнесен ритуал е нещо великолепно и никоя булка не трябва да се лишава от такава сватбане декорация, защото тя създава настроение и придава фееричност и усещане за приказна сватба, а всяка булка мечтае за вълшебница от Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или Сватбена зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Въшебниците може да Ви предложи Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала. Имам много различни елементи, които могат да се включат в Сватбена украна на ресторант. Такива са например: Украса на сватбена маса с платове, материи, лампички и цветя. Цветята могат да бъдат: сватбена украса за ресторант с естествени цветя или сватбена украса за ресторант с изкуствени цветя.

Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято, сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет, сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

често включва цветни аранжировки има на всяка сватба. Обикновено те са цветни аранжировски с естествени цветя, но има и цветни аранжировски с изкуствени цветя. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за стойки,

сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за арка – сватбена арка с естествени цветя, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за арка – сватбена арка с изкуствени цветя, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбен автомобил или сватбени цветни аранжировски от изкуственицветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбен автомобил. Сватбеният автомобил от Сватбена агенция Вълшебниците често е сватбена лимузина и на него се прикачат сватбени цветни аранжировки за сватбена лимузина. Имаме и много булки и младоженци, които предпочитат сватбен ретро автомомобил с цветна аранжировка за ретро автомобил. Понякога, когато климатичните условия позволяват, Вашата цветна аранжировка от сватбената кола може да се премести на сватбената маса.

Сватбена украса в хотел Маринела. Ресторанти за сватба – декорация от сватбена агенция Вълшебниците. Украса на сватбено тържество. Marinela Hotel Wedding Sofia.

Сватбена агенция Вълшбниците предлага сватбена декорация в любимия цвят на булката и младоженеца в ресторант по Ваш избор. Можем да изготвим цялостен идеен проект за сватбена украса или да направим само част от украсата – декорация на сватбена маса, украса на изнесена церемония или на ритуална зала, декорация на ресторант за сватба.

#cata_button_rgwngyx0l6.cata-button{}#cata_button_rgwngyx0l6.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_rgwngyx0l6.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_yerfgks1eg.cata-button{}#cata_button_yerfgks1eg.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_yerfgks1eg.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_kzraon1l6v.cata-button{}#cata_button_kzraon1l6v.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_kzraon1l6v.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_9t8pckdtkq.cata-button{}#cata_button_9t8pckdtkq.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_9t8pckdtkq.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_mnukr3j57r.cata-button{}#cata_button_mnukr3j57r.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_mnukr3j57r.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_alisbavfrt.cata-button{}#cata_button_alisbavfrt.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_alisbavfrt.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_5f9dn44v5o.cata-button{}#cata_button_5f9dn44v5o.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_5f9dn44v5o.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_k5n4eld41t.cata-button{}#cata_button_k5n4eld41t.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_k5n4eld41t.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_0q8b727tsf.cata-button{}#cata_button_0q8b727tsf.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_0q8b727tsf.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_6pwr1973dr.cata-button{}#cata_button_6pwr1973dr.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_6pwr1973dr.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_g6lbueh0as.cata-button{}#cata_button_g6lbueh0as.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_g6lbueh0as.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_zfr5q243w7.cata-button{}#cata_button_zfr5q243w7.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_zfr5q243w7.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc}