Сватбена агенция Вълшебниците предлага Музикално-артистична програма за сватба

Търсите музикално-артистична програма за сватба? Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Фолклорен състав за Вашата сватба

Сватбени игри и ритуали

Пресъздаване на ритуала “Сватба” от фолклорен състав.

Ако обичате народните танци, ако сте свободомислещи и имате желание да се повеселите без да се притеснявате да сте в центъра на вниманието, доверете ни се. Ще Ви предложим невероятно забавление, което да си спомняте и след 50 години.

Не искате всички погледи да са обърнати към Вас, но пък имате желание гостите да се позабавляват? Потърсете ни и ще Ви предложим кратка фолклорна програма, в която не участвате, но е интересна за всички.

Известни поп изпълнители за сватба

сватбена украса в бг радио сватба

Ако желаете да имате известни или неизвестни, но добре пеещи поп изпълнители, ние ще намерим най-подходящите за Вас като се съобразим с изистванията и бюджета Ви.

Известни фолклорни изпълнители за сватба

Сватбени игри и ритуали

Работим и с много фолклорни певци и певици, така че ако мечтаете са автентичен български глас на Вашата сватба, ще отговорим на очакванията Ви.

Музиканти за извеждане на булката

Сватбени игри и ритуали

Ако искате музиканти, за да вземете булката, ние ще Ви свържем с желания от Вас оркестър. Можете да изберете дали да има различни инструменти или само гайди например.

Предлагаме и много други музикално-артистични програми. Попитайте ни!

Обадете ни се

тел. 0888 49 58 71
svatba@svatba-bg.com
София, бул. ``Андрей Ляпчев`` 1

Сватбена декорация в София и страната

Сватбена агенция Вълшебниците предлага Всичко за Вашата сватба до най-малкия детайл

Сватбена организация, предложения за подизпълнители като DJ, Фотографи, Видеооператори, Танцьори, Автомобил под наем, Сватбени покани, Заря и много други.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците, обичаме работата си

За Вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците е чест и удоволствие да превърнат Вашата сватба в приказка, изпълнена с безброй вълшебни сватбени мигове. Магията е навсякъде, във Вашата пантофка, в блесналите очи на Вашия принц, в усмивките на гостите…

Доверете се на сватбен агент от сватбена агенция Вълшебниците и ние ще сътворим Вашата великолепна сватба. Ще Ви предложим прелестна сватбена декорация и дизайн – сватбена украса, която ще спре дъха на всички присъстващи.

Искате ли Вашите гости да се почувстват специални? Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи посрещане, настаняване и грижа за комфорта на гостите на сватбата. Феите от сватбена агенция Вълшебниците ще имат грижата за цялостен контрол в деня на Вашата сватба. Ние, сватбена агенция Вълшебниците, ще Ви предложим традиционни ритуали, нестандартни сценарии, сватбена декорация, съобразена с избраната тема на Вашата сватба.

Ще имате възможност да изберете сватбена украса на залата с материи и светлини и други сватебни украси, аранжиране с живи и изкуствени цветя, наем на калъфи и панделки за столове, проектиране и изработка на табелки с имената на гостите, красива арка и стойки с цветя, свещи, свещници и факли, заря и огньове, бели гълъби; балони; DJ, певци, музиканти, танцьори, клоуни и актьори,  забавления за деца, приказна торта, погачи и сладки; украса на стаята за първата брачна нощ.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците

ще Ви предложим планиране, организиране, сценарий и координация на Вашата сватба; сватбен агент в деня на сватбата; Полезни съвети и сватбени консултации; Покани и сватбена листа; Халки и бижута; Уроци по танци, моминско и ергенско парти; Луксозен или ретро автомобил, хеликоптер или кон; Гражданска церемония в градина или ресторант; Венчавка в църква или манастир;

Предложения за ресторант или кетъринг; Отстъпки при закупуване на облекла и аксесоари; Прическа, грим, маникюр, педикюр; Булчински букет и бутониери; Сватбени аксесоари (чаши, свещи, шампанско, късметчета, кошнички, подаръчета за гостите и др.);

Посрещане, настаняване и туристическа програма за гости от страната и чужбина; Сватбено пътешествие и всичко друго, за което сте си мечтали и дори това, което не сте си и помисляли, че можем да направим, за да бъде Вашата сватба вълшебна и уникална. Сватба, каквато има в приказките и филмите. Обадете ни се, ние сме вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците и Ви очакваме с нетърпение, за да Ви предложим музикално-артистична програма за сватба

Лого на Сватбена агенция Вълшебниците София сватбена украса и декорация на сватба в България, сватбен агент и wedding planner

Разгледайте нашите сватбени украси

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Prior regimens included combinations of the following agents: dexamethasone, etoposide, cyclosporine A, and anti-thymocyte globulin. Hydroxymethylglutaryl-CoA (HMG-Coreductase inhibitors, or statins, lower total cholesterol, low-density lipoprotein (LDL), and triglyceride concentrations while increasing high-density lipoprotein (HDL) concentrations. Raloxifene will not treat hot flashes of menopause and may cause hot flashes to occur sildenafil 100. Fibrinogen concentrate was administered (total dose: 2 g), while transfusion of fresh frozen plasma and platelet concentrate was avoided.

#cata_callaction_1riyximcjs {background-color: #dfc5ea; } #cata_button_h1pmi8nh4d.cata-button{}#cata_button_h1pmi8nh4d.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_h1pmi8nh4d.cata-button .cata-btn:hover{color: #8747e8;border-color:#52137c; background-color:#52137c}