Шоколадов фонтан под наем от Сватбена агенция Вълшебниците

 

Ако искате нещо по-специално за Вашия сватбен ден, не се колебайте да ни се обадите и да коментираме идеи за шоколадов фонтан под наем от сватбена агенция Вълшебниците.

Можем да доставим шоколадовия фонтан до локацията, където ще бъде Вашата сватба или да го вземете в предишен ден. Знаем и къде продават много добър шоколад за шоколадов фонтан в различни цветове и с различен вкус.

Ако желаете, можете да си направите 2 шоколадови фонтана – един с бял и един с кафяв млечен шоколад.

Шоколадов фонтан предлагаме и за детски рожден ден, юбилей, абитуриентски бал, фирмено събитие и други партита, при които идеята е да има по-специална атракция, която да впечатли гостите и всички да се насладят на това изкушение.

Фонтанът е много оригинален начин да направите Вашия празник специален, да зарадвате гостите си с изненада, която освен интересна е и вкусна! Прекрасен вкус, изисканост и много ефектно поднасяне на храната! От нас шоколадовия фонтан, от Вас – шоколада и храната!

Шоколадов фонтан за сватба за парти под наем детски рожден ден

Сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците дава под наем шоколадов фонтан с бял шоколад или кафяв шоколад. Сватбеният шоколадов фонтан под наем е подходящ за welcome drink „уелкъм дринк”, когато гостите изчакват, а да бъдат настанени. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи от къде да закупите оригинален белгийски течен шоколад за шоколадов фонтан в цвят избран от Вас. Сватбената украса и декорация на масата на наетият от Вас шоколадов фонтан може да бъде изработена от сватбена агенция Вълшебниците business.

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71
#cata_callaction_pi5kzc54hg {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_gr1u8ameru.cata-button{}#cata_button_gr1u8ameru.cata-button .cata-btn{color: #e8e8e8;border-color:#e8e8e8}#cata_button_gr1u8ameru.cata-button .cata-btn:hover{color: #d7aee2;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}