Сватбена украса в Хотел Триада

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в ресторанта на хотел Триада София. Имаме огромен опит в декорирането на ресторанта в хотел Триада София. През годините сме правили множество сватбени декорации, познаваме локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания. Декорацията в ресторанта на хотел Триада София, ще преобрази обстановката и с подходящото осветление за сватба ще превърне сватбата Ви в истински приказна. Ако сте избрали хотел Триада София за Вашата сватба, доверете се на сватбена агенция Вълшебниците за украсата на Вашето сватбено тържество. Хотел Триада София има ресторант, който е подходящ за сватба и малка зала до него с отварямаева преграда, така че да може да събере и 90 души. Има и тераса на партера за изнесена церемония за сключване на граждански брак. Има и по-малък ресторант на последния етаж, който събира до 40 души.

Сватбена агенция Вълшебниците ще направи за Вас светеща украса за официална сватбена маса и фон, декорация с естествени и изкуствени цветя, калъфи и панделки за столове, флорални аранжировки на масите на гостите. Имаме много идеи за украса на сватбена маса и цялостна украса на ресторант за сватба. Обадете ни се и ще ги споделим с Вас.

Украса за кърщене на момиченце детски рожден ден в в хотел Триада София Triada Hotel Sofia на тема Ангели

Агенция Вълшебниците София предлага Детски рожден ден Кръщене в хотел Триада София Triada Hotel Sofia украса на тема Ангели Angels Birthday Party

Тематична декорация за Кръщене на тема Ангелче, украса на масите на гостите с цветя, балони като Ангелче, табела за настаняване на гостите с Ангелчета, ангелски крила висящи от тавана за украса, ленени панделки за столове.

Декорация за Кръщене и детски рожден ден в Хотел Триада. Украса за рожден ден от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса под наем.