Сватбена украса в Хотел Хилтън София

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в хотел Хилтън в София. Имаме огромен опит в декорирането на залата и ресторанта в Hotel Hilton Sofia за сватба. През годините сме правили множество сватбени декорации, познавама локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания.

Ако сте избрали хотел Хилтън в София за Вашата сватба. Можете да изберете между бална зала Мусала и ресторант Сезони. Бална зала Мусала е подходяща за сватбено тържество с до 140 души, а ресторант Сезони – до 60 души. Има и прекрасна градина в хотел Хилтън, която е подходяща за изнесена церемония за сватба на открито.

Image comparisonImage comparison

Сватбена украса в Хотел Хилтън в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в лилаво

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, лилави панделки за столове, сребърни панделки за столове.

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бордо, винено червено, марсала

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусалав цвят бордо, винено червено

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в бордо, винено червено, цвят марсала, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с цветя във високи вази Мартини – бели лилиуми, бордо панделки за столове, винено червени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в зелено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в зелено

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в зелено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветя за сватбената маса, украса на масите на гостите с цветя в саксия, зелени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бордо, винено червен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в бордо, винено червено, марсала

Сватбена декорация с украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветя във вази цилиндър под наем, перли във вази, осветление на вората във вазите, свещи за сватбена маса, бордо панделки за столове, осветление в ресторанта в бордо, винено червен булчински букет, украса на кола под наем за сватба, украса на личузина под наем с панделки и шапка, украса на парапетите на стълбите с тюл и панделки, арка шатра за изнесена церемония на граждански брак във файето на Хилтън, украса на маса за подписване, стойки с изукствени цветя за граждански брак, кутия за пари, книга за пожелания от гостите, подаръчета сувенири за гостите на сватба.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в цикламен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусалав цикламено

Сватбена декорация в цикламено, цвят фушия, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във високи вази, цикламени панделки за столове, тюркоазени свещи, осветление в ресторанта в цикламено, цикламен булчински букет, украса на кола под наем за сватба, украса на парапетите с воал.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в зелен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в зелено

Сватбена декорация в зелено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, зелени панделки за столове с изкуствена бяла роза, бели свещи, булчински букет, украса на парапетите с воал.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бял цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в бяло

Сватбена декорация в бяло и прасковено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса с лампички, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, бели панделки за столове, бели свещи с цветя, булчински букет, украса на парапетите, украса на колоните и welcome drink.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в прасковен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в ресторанта на Hotel Hilton Sofia в пласковено

Сватбена декорация в прасковено, украса на сватбена официална маса с лампички, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, прасковени панделки за столове, булчински букет, украса на градината в хотел Хилтън и welcome drink.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза, калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж, годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация / сватбена украса можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия – тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и предоставена под наем или за закупуване, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца и ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи, украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи, сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино,сватбена възглавничка за пръстените, поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

 

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

 

Сватбена декорация на изнесена церемонията по сключване на граждански брак / сватбени украна на изнесен ритуал от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците предлага декорация на изнесена церемония по ключване на граждански брак. Това е декорация на гражданска церемония, която не се провежда в ритуална зала. Изнесена церемония за сключване на граждански брак може да бъде навън, на открито, край басейн, на поляна или на закрито – в зала, в ресторанта, в лоби бар и други.

Ние от Сватбена агенция Вълшебниците можем да Ви предложим различни видове сватбена декорация на изнесена церемония като например: украса на маса за подписване с платове и воали, украса на столовете, украса на сватбени стойки и сватбена арка, сватбена украса на парапети, стълбища и други, сватбена украса на зала, сватбена украса на таван, сватбена украса с платове, сватбена украса с балони, сватбена украса със светлини и други.

Предлагаме 2, 4, 6 или 12 стойки за церемония по сключване на граждански брак извън ритуална зала. Сватбена агенция Вълшебниците предлага всяка стойка със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека – кордон към мястото на Вашата сватбена церемония.

Сватбена агенция Вълшебниците

може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово.

Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове. Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове, бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове, прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове, панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове, ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове, тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове и много други цветове в различни нюанси.

Сватбена украса на изнесен ритуал е нещо великолепно и никоя булка не трябва да се лишава от такава сватбане декорация, защото тя създава настроение и придава фееричност и усещане за приказна сватба, а всяка булка мечтае за вълшебница от Сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Въшебниците може да Ви предложи Сватбена украса за ресторант / сватбена декорация на ресторанта / украса на сватбен ресторант или сватбена зала. Имам много различни елементи, които могат да се включат в Сватбена украна на ресторант. Такива са например: Украса на сватбена маса с платове, материи, лампички и цветя. Цветята могат да бъдат: сватбена украса за ресторант с естествени цветя или сватбена украса за ресторант с изкуствени цветя.

Сватбена декорация на ресторант със сватбена тема цветно лято, сватбена украса за ресторант щастлива есен, сватбена декорация за ресторант в бяло, сватбена украса за ресторант пъстро лято, сватбена украса на ресторант пъстра есен, сватбена украса за ресторант бяла зима, сватбена украса за ресторант нежна пролет, сватбена декорация в златно – подходяща за сватба с тема златна есен, за сватба с тема златно жито, за кралска сватба и за Вашата уникална сватба.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

често включва цветни аранжировки има на всяка сватба. Обикновено те са цветни аранжировски с естествени цветя, но има и цветни аранжировски с изкуствени цветя. Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предложи сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбена маса, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за масите на гостите, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за стойки, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за стойки,

сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за арка – сватбена арка с естествени цветя, сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за арка – сватбена арка с изкуствени цветя, сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от естествени цветя за сватбен автомобил или сватбени цветни аранжировски от изкуственицветя за сватбена кола – сватбени цветни аранжировски от изкуствени цветя за сватбен автомобил. Сватбеният автомобил от Сватбена агенция Вълшебниците често е сватбена лимузина и на него се прикачат сватбени цветни аранжировки за сватбена лимузина. Имаме и много булки и младоженци, които предпочитат сватбен ретро автомомобил с цветна аранжировка за ретро автомобил. Понякога, когато климатичните условия позволяват, Вашата цветна аранжировка от сватбената кола може да се премести на сватбената маса.

Сватбена украса в хотел Хилтън София – Hotel Hilton Sofia. Ресторанти за сватба – декорация от сватбена агенция Вълшебниците. Украса на сватбено тържество.

Сватбена агенция Вълшбниците предлага сватбена декорация в любимия цвят на булката и младоженеца в ресторант по Ваш избор. Можем да изготвим цялостен идеен проект за сватбена украса или да направим само част от украсата – декорация на сватбена маса, украса на изнесена церемония или на ритуална зала, декорация на ресторант за сватба.

#image_comparison_3tipcvmab4 div.jx-control,#image_comparison_3tipcvmab4 div.jx-controller {background-color:#ffffff;}#image_comparison_3tipcvmab4 div.jx-arrow.jx-right {border-color: transparent transparent transparent #ffffff;}#image_comparison_3tipcvmab4 div.jx-arrow.jx-left {border-color: transparent #ffffff transparent transparent;} #cata_button_x0uf63mwjv.cata-button{}#cata_button_x0uf63mwjv.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_x0uf63mwjv.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_callaction_u45gubn3fp {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_cas9pum69w.cata-button{}#cata_button_cas9pum69w.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_cas9pum69w.cata-button .cata-btn:hover{color: #000000;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5} #cata_button_z75frimu2s.cata-button{}#cata_button_z75frimu2s.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_z75frimu2s.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_hxclvgbica.cata-button{}#cata_button_hxclvgbica.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_hxclvgbica.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_ugb56hxxcp.cata-button{}#cata_button_ugb56hxxcp.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_ugb56hxxcp.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_5jch0rwygj.cata-button{}#cata_button_5jch0rwygj.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_5jch0rwygj.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_tnru2yexrb.cata-button{}#cata_button_tnru2yexrb.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_tnru2yexrb.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_ab3b4tsceo.cata-button{}#cata_button_ab3b4tsceo.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_ab3b4tsceo.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_lqj5mpa8kz.cata-button{}#cata_button_lqj5mpa8kz.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_lqj5mpa8kz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc}