Сватбена украса в Хотел Хилтън София

Сватбена украса в Хотел Хилтън в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в лилаво

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в лилаво uplight, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, лилави панделки за столове, сребърни панделки за столове.

Image comparisonImage comparison

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бордо, винено червено, марсала

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусалав цвят бордо, винено червено

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в бордо, винено червено, цвят марсала, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с цветя във високи вази Мартини – бели лилиуми, бордо панделки за столове, винено червени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в зелено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в зелено

Сватбена декорация с обличане на стените с бели платове, осветление в зелено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветя за сватбената маса, украса на масите на гостите с цветя в саксия, зелени панделки за столове.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бордо, винено червен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в бордо, винено червено, марсала

Сватбена декорация с украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветя във вази цилиндър под наем, перли във вази, осветление на вората във вазите, свещи за сватбена маса, бордо панделки за столове, осветление в ресторанта в бордо, винено червен булчински букет, украса на кола под наем за сватба, украса на личузина под наем с панделки и шапка, украса на парапетите на стълбите с тюл и панделки, арка шатра за изнесена церемония на граждански брак във файето на Хилтън, украса на маса за подписване, стойки с изукствени цветя за граждански брак, кутия за пари, книга за пожелания от гостите, подаръчета сувенири за гостите на сватба.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в цикламен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусалав цикламено

Сватбена декорация в цикламено, цвят фушия, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с изкуствени цветя във високи вази, цикламени панделки за столове, тюркоазени свещи, осветление в ресторанта в цикламено, цикламен булчински букет, украса на кола под наем за сватба, украса на парапетите с воал.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в зелен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в зелено

Сватбена декорация в зелено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, зелени панделки за столове с изкуствена бяла роза, бели свещи, булчински букет, украса на парапетите с воал.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в бял цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Hilton Sofia зала Мусала в бяло

Сватбена декорация в бяло и прасковено, украса на сватбена официална маса, параван зад сватбената маса с лампички, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, бели панделки за столове, бели свещи с цветя, булчински букет, украса на парапетите, украса на колоните и welcome drink.

Сватбена украса в Хотел Хилтън в прасковен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в ресторанта на Hotel Hilton Sofia в пласковено

Сватбена декорация в прасковено, украса на сватбена официална маса с лампички, цветни аранжировки за сватбената маса, свещи за сватбена маса, украса на масите на гостите с естествени цветя, прасковени панделки за столове, булчински букет, украса на градината в хотел Хилтън и welcome drink.

Сватбена украса в хотел Хилтън София – Hotel Hilton Sofia. Ресторанти за сватба – декорация от сватбена агенция Вълшебниците. Украса на сватбено тържество.

#image_comparison_hw05ukafcs div.jx-control,#image_comparison_hw05ukafcs div.jx-controller {background-color:#ffffff;}#image_comparison_hw05ukafcs div.jx-arrow.jx-right {border-color: transparent transparent transparent #ffffff;}#image_comparison_hw05ukafcs div.jx-arrow.jx-left {border-color: transparent #ffffff transparent transparent;} #cata_callaction_sr8sjx9p2t {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_zb3aacn8lp.cata-button{}#cata_button_zb3aacn8lp.cata-button .cata-btn{color: #c671e8;border-color:#c671e8}#cata_button_zb3aacn8lp.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}