Сватбен DJ, Водеща, Сватбен фотограф, Сватбен видеооператор

Когато Ви трябва сватбен DJ, водеща, сватбен фотограф и видеооператор, можете да се възползвате от нашите пакети за сватбена организация и координация, за да бъдете сигурни, че сте направили правилния избор за всички поидизпълнители и в деня на сватбата всичко ще бъде така, както го искате!

Избор на Сватбен DJ. Водеща/Водещ за сватба

Сватбени ритуали и суеверия

Ние работим с много и различни DJ, без да Ви налагаме нашия избор. Ако харесвате определен Ди Джей и сте присъствали на няколко сватби с него, веселили сте се много и той е Вашия човек – Супер! Ако, обаче, искате да се доверите на опита ни, ще се радваме да Ви помогнем с избора.

Не се ограничаваме с няколко DJ, които да сте длъжни да изберете, а Ви предлагаме много варианти, които да отговорят на конкретните Ви изисквания за:

  • стил на музиката
  • повече или по-малко говорене
  • какви и колко ритуали и игри желаете да има на сватбата
  • какви изисквания имате за техниката
  • ще има ли музикално-артистична програма
  • и други специфични жеалния, които имате.

Можем да Ви покажем видео материали на различни DJ и да Ви срещнем с тези, които изберете.

Ако желаете да имате и Водеща или Водещ на сватбата, а не само DJ, не се чудете дали да ни потърсите. Работим с няколко водещи, които са много добри професионалисти и ще направят сватбата Ви много весела.

Когато сватбата е международна, ще Ви предложим DJ или Водещ/Водеща с английски или друг език, така че всички гости да се чувстват комфортно, да разбират всичко, което се случва на сватбата и да се веселят.

Избор на Сватбен фотограф

Сватбена украса в хотел Холидей Инн Holiday Inn Sofia wedding за сватба с тема лавандули в лилаво със златни панделки на столовете и декорация на сватбена маса

Всеки има различни предпочитания. Не искаме да Ви налагаме нашите, но с удоволствие ще Ви препоръчаме сватбен фотограф, който да отговори на Вашите изисквания. Възможностите са много, стига да се обърнете към нас достатъчно рано и добрите фотографи да са все още свободни за избраната от Вас дата.

Снимките са безценни спомени. Важно е, когато ги гледате след 10, 20 или 30 години са им се наслаждавате.

Когато видите портфолиото на фотографа, обиктовено знаете дали Ви допада или не, но е важно той/тя да Ви хареса и като човек. Да се чувствате спокойни и да Ви бъде приятна комуникацията, за да можете да се отпуснете и да се покажете в най-добра светлина на снимките.

http://www.svatba.me

Избор на Сватбен видеооператор

Сватбен видеооператор от сватбена агенция в София

Ние сме “за” да наемете сватбен видеооператор/видеограф, за да се насладите на удоволствието след години да гледате отново и отново сватбения си ден. Децата Ви също се го харесат.

Много неща, ще трябва да прецените, за да направите правилния избор.

Ние сме тук, за да Ви помогнем, ако се нуждаете от съвети и не се чувствате сигурни.

Сватбена агенция Вълшебниците предлага Всичко за Вашата сватба до най-малкия детайл

Сватбена организация, предложения за подизпълнители като DJ, Фотографи, Видеооператори, Танцьори, Автомобил под наем, Сватбени покани, Заря и много други.

Обадете ни се

тел. 0888 49 58 71
svatba@svatba-bg.com
София, бул. ``Андрей Ляпчев`` 1

Сватбена организация, координация и декорация в София и страната

Разгледайте нашите сватбени декорации на

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците, обичаме работата си

За Вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците е чест и удоволствие да превърнат Вашата сватба в приказка, изпълнена с безброй вълшебни сватбени мигове. Магията е навсякъде, във Вашата пантофка, в блесналите очи на Вашия принц, в усмивките на гостите…

Доверете се на сватбен агент от сватбена агенция Вълшебниците и ние ще сътворим Вашата великолепна сватба. Ще Ви предложим прелестна сватбена декорация и дизайн – сватбена украса, която ще спре дъха на всички присъстващи.

Искате ли Вашите гости да се почувстват специални? Сватбена агенция Вълшебниците ще Ви предложи посрещане, настаняване и грижа за комфорта на гостите на сватбата. Феите от сватбена агенция Вълшебниците ще имат грижата за цялостен контрол в деня на Вашата сватба. Ние, сватбена агенция Вълшебниците, ще Ви предложим традиционни ритуали, нестандартни сценарии, сватбена декорация, съобразена с избраната тема на Вашата сватба. Ще имате възможност да изберете сватбена украса на залата с материи и светлини и други сватебни украси, аранжиране с живи и изкуствени цветя, наем на калъфи и панделки за столове, проектиране и изработка на табелки с имената на гостите, красива арка и стойки с цветя, свещи, свещници и факли, заря и огньове, бели гълъби; балони; DJ, певци, музиканти, танцьори, клоуни и актьори,  забавления за деца, приказна торта, погачи и сладки; украса на стаята за първата брачна нощ.

Ние, вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците

ще Ви предложим планиране, организиране, сценарий и координация на Вашата сватба; сватбен агент в деня на сватбата; Полезни съвети и сватбени консултации; Покани и сватбена листа; Халки и бижута; Уроци по танци, моминско и ергенско парти; Луксозен или ретро автомобил, хеликоптер или кон; Гражданска церемония в градина или ресторант; Венчавка в църква или манастир; Предложения за ресторант или кетъринг; Отстъпки при закупуване на облекла и аксесоари; Прическа, грим, маникюр, педикюр; Булчински букет и бутониери; Сватбени аксесоари (чаши, свещи, шампанско, късметчета, кошнички, подаръчета за гостите и др.); Посрещане, настаняване и туристическа програма за гости от страната и чужбина; Сватбено пътешествие и всичко друго, за което сте си мечтали и дори това, което не сте си и помисляли, че можем да направим, за да бъде Вашата сватба вълшебна и уникална. Сватба, каквато има в приказките и филмите. Обадете ни се, ние сме вълшебниците от сватбена агенция Вълшебниците и Ви очакваме с нетърпение.

#cata_callaction_hauylovyid {background-color: #dfc5ea; } #cata_button_vi91aen2zk.cata-button{}#cata_button_vi91aen2zk.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_vi91aen2zk.cata-button .cata-btn:hover{color: #8747e8;border-color:#52137c; background-color:#52137c}