Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.

Сватбена украса в Ресторант Sky Way My Choice в зелено тема рустик

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Ресторант Sky Way My Choice в зелено и розово

Декорация за сватба с украса на сватбената маса, цветя във вазички и цветя в буркани за сватбената маса с естествени цветя, свещи за сватба, фенери под наем, кафези под наем, украса на масите на гостите с цветя във ваза, розови панделки за столове, табелки с номера на масите в рамки за снимки под наем, балони с хелий, вази под наем, буркани под наем за сватба, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала, разпределително табло за настаняване на гостите, украса на сватбен автомобил, украса на ритуална и църква със стойки с цветя, сватбена арка за изнесена церемония за граждански брак в градина, украса на масата за подписване, зелени покривки за маса, сватба в тема рустик, сватба с тема кафе, стъклени бурканчета под наем за сватба, табелки с имената на гостите, place cards, разпределитечно табло за настаняване на гостите, табела Сватбата, украса на платнените салфетки – хангали с цветни салфетки и канап.

Сватбена украса в Ресторант Sky Way My Choice в прасковено

Агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Ресторант Sky Way My Choice в прасковен цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветна аранжировка за сватбената маса с естествени цветя зелени хризантеми, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, прасковени панделки за столове, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала, разпределително табло за настаняване на гостите, украса на сватбен автомобил, украса на ритуална и църква със стойки с цветя, сватбена арка за изнесена церемония за граждански брак в градина, украса на масата за подписване, плат по дължината на масата – runner.

Сватбена украса в Ресторант Sky Way My Choice в лилаво

Агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Ресторант Sky Way My Choice в лилав цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветна аранжировка за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя, лилави панделки за столове, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала, разпределително табло за настаняване на гостите.

Сватбена украса в Ресторант Sky Way My Choice в розово и лилаво

Агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Ресторант Sky Way My Choice в розов цвят и лилав цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса, свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя и свещи, розови панделки за столове, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала, разпределително табло за настаняване на гостите, пътека за ресторанта, сватбено меню.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза. Калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж. Също за годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация – можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия. Такива са тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца. Украсата е изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и се предоставя под наем или за закупуване. Те ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи. Украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи. Сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино, сватбена възглавничка за пръстените. Поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл. Комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове. Прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове. Панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове. Ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове. Тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса в Ресторант Sky Way My Choice. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.