,

Персонализирани табелки с номера на масите за сватба

Изработване на тематични номера на маси за сватба

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага изработване на персонализирани тематични табелки с номера на масите3,

Можем да Ви предложим изработване на модел и печат на определена тема за сватбата, избрана от Вас.

Предоставяме под наем рамки за снимки, ако предпочитате табелките да бъдат поставени в тях вместо да са от картон сгънати по средата, напечатани двустранно.

Можете да се спрете на някоя от нашите снимки, но с радост ще Ви предложим нещо различно, което не сме правили досега. Винаги сме отворени към нещо ново, нещо нетипично, нещо, което да бъде само Ваше ? Потърсете ни на svatba@svatba-bg.com или на телефон 0888 49 58 71.

Номера на маси по цветове и тема

Блъш номера на маси, номера на маси в цвят пудра

Ако Вашата сватба е в цвят блъш или пудра, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в цвят блъш или пудра. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Лилави номера на маси

Ако Вашата сватба е в цвят лилаво, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в лилав цвят. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Зелени номера на маси

Ако Вашата сватба е в зелен цвят, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в зелен цвят. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Прасковени номера на маси

Ако Вашата сватба е в прасковен цвят, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в цвят праскова. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Розови номера на маси

Ако Вашата сватба е в розов цвят, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в розово. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Златни номера на маси

Ако Вашата сватба е в златно, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в златен цвят. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Сини номера на маси

Ако Вашата сватба е в син цвят, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в синьо. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Пепел от рози номера на маси

Ако Вашата сватба е в цвят пепел от рози, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в цвят пепел от рози. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Червени номера на маси

Ако Вашата сватба е в червен цвят, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в червено. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Черно и бяло номера на маси

Ако Вашата сватба е в цветова гама черно – бяло, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации в черно – бяла цветова гама. Важно е, когато изберете цветова гама, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избрания от Вас цвят.

Номера на маси с морска тема

Тема Море е много актуална и ние можем да Ви изработим индивидуални покани, съобразени с Вашите желания.

Ако Вашата сватба е на морска тематика, можем да Ви предложим различни варианти на номера на маси, табло за настаняване на гостите, табелки с имената на гостите, тематични менюта и други декорации на тема Море. Важно е, когато изберете цветова гама или тема на сватбата, цялата украса на сватбата да бъде съобразена с нея и сватбена агенция Вълшебниците може да изработи декорация в избраната от Вас тема за сватба.

Ние, Сватбена агенция Вълшебниците,

ще се радваме да бъдем част от Вашата уникална сватба!
Обадете ни се на тел. 0888 49 58 71

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Табелки с номера на маси за сватба в зала или ресторант. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Тематична украса за сватбено тържество.

#cata_callaction_tufswxy9rd {background-color: #c5a7e2; } #cata_button_1jdgvr8tew.cata-button{}#cata_button_1jdgvr8tew.cata-button .cata-btn{color: #ffffff;border-color:#ffffff}#cata_button_1jdgvr8tew.cata-button .cata-btn:hover{color: #c3a3e2;border-color:#9749e5; background-color:#9749e5}