Изнесена церемония. Водеща на изнесен ритуал за сключване на граждански брак

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага организация и декорация за изнесена церемония за сключване на граждански брак. Локации за изнесена церемония. Избор на водеща за изнесена церемония

Ако имате желание да сключите граждански брак извън ритуална зала и Ви е необходима организация на изнесена церемония и водеща за изнесен ритуал, не се колебайте, а се възползвайте от нашия опит, идеи и контакти, за да изберете най-добрата локация и най-добрите подизпълнители, така че сватбата Ви да бъде идеална за Вас.

Работим с много водещи и можем да Ви предложим различни варианти за текст на български, английски, немски, френски и други езици. Също можете да разчитате на нас да Ви покажем видео материали с различни водещи, за да изберете коя от тах е Вашата.

Ако не сте избрали място, където са се състои събитието, ние можем да Ви съдействаме като Ви предложим различни варианти за локации.

Можете да разгледате някои наши декорации за изнесена церемония на граждански брак

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса със сватбена арка и шатра за изнесена церемония на граждански брак

Сватбена декорация с украса за изнесена церемония за граждански брак в градина. Можете да избереше сватбена шатра или сватбена арка. Възможностите за арка са много – правоъгълна, заоблена, изцяло кръгла. Заоблените ни арки са 3 вида – малка, средна и голяма с двоен бордюр. Правъгълните арки могат да имат ширина и височина съобразно Вашите желания и в зависимост от спецификата на локацията. Можете да изберете между воали, естествени цветя или изкуствени цветя. Можем да добавим и торка от цветя или полилей.

Разгледайте нашите предложения за сватбена организация

Сватбена организация