Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в цикламено и лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба навън в градината на Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в цикламено и лилаво в градина

Сватба в градина, сватба на открито, сватба навън, сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветна аранжировка за сватбената маса с изкуствени цветя в цикламено и лилаво, плаващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, цикламени панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази под наем, сватбена арка за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на сватбен автомобил.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в кафяво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в кафяво

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветни аранжировки за сватбената маса с естествени цветя в екрю и прасковено, плаващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, кафяви панделки за столове, табелки с номера на масите поставени на ябълки, балони с хелий, вази под наем.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в тъмно синьо

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в тъмно синьо

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, плаващи свещи за сватба, украса на масите на гостите със свещи във ваза, тъмно сини панделки за столове, бежови калъфи за столове, табелки с номера на масите поставени на ябълки, балони с хелий, вази под наем, сватбена арка за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на сватбен автомобил.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба навън в градината на Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в лилаво в градина

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, плаващи свещи за сватба, украса на масите на гостите, тъмно червени панделки за столове, бордо панделки за столова, бели калъфи за столове с подлакътници, табелки с номера на масите, балони с хелий, сватбена арка за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на басейн, сватба до басейн.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в оранжево и лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в оранжево

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, свещи за сватба с метален свещник, украса на масите на гостите със свещи, оранжеви панделки за столове, бели панделки за столове, украса на тавана на ресторанта с бели топки, украса на тавана с платове и воали, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази под наем, сватбена арка с лилави и розови цветя за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на сватбен автомобил.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в жълто

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в жълто

Сватбена декорация с украса на сватбена арка с жълти цветя и зеленина за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на сватбен автомобил.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в златно

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за в градина, край бадейн, навън – Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в златно

Сватба в градина, сватба на открито, сватба навън, сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, плуващи свещи, украса на масите на гостите със свещи, сватбена арка с лилави и розови цветя за изнесена церемония за граждански брак в градина, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за украса на граждански брак, украса на маса за подписване, украса на сватбен автомобил.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в бордо, винено червено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня във винено червен цвят, цвят бордо

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, свещи за сватба с метален свещник, украса на масите на гостите със свещи, оранжеви панделки за столове, бордо панделки за столове, винено червени панделки за столове, бежови калъфи за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, вази под наем.

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в бежово

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня в бежов цвят

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, цветя за сватбената маса с естествени цветя, свещи за венчавка, украса на масите на гостите със свещи, украса на маса за подписване на изнесена церемония за сключване на граждански брак, стойки с естествени цветя за украса на граждански брак.

Сватбена декорация на ресторант от Сватбена агенция Вълшебниците

Декорация на ресторанта, декорация на зала за сватба, декорация под наем, стойки за цветя, декорация със сатен, тюл, воали, органза. Калъфи за столове, панделки за столове във всички цветове. Стойките могат да бъдат от изкуствени или естествени цветя съобразно Вашите желания. Сватбена агенция Вълшебниците ще се съобрази с Вашите желания и изисквания. Можем да Ви предложим транспортиране на стойките в ритуалната, църквата и ресторанта. Предлагаме Ви цветни аранжировки за всякакви поводи – сватба, кръщене, детски рожден ден, юлибей, годеж. Също за годишнина от сватбата, фирмено парти, корпоративно събитие, коктейл и други.

Агенция Вълшебниците – декорация на лимузина, декорация на ретро автомобил,

Сватбена декорация – можете да изберете от многобройни варианти, изпълнени от различни материали с много фантазия. Такива са тюл, сатен, органза, цветя и зеленина – истински или изкуствени. Вашата лимузина ще бъде забележителна и стилна. Цветовете и материите на Вашата сватбена декорация, ще бъдат изцяло съобразени със сватбените желания на булката и младоженеца. Украсата е изработена от Сватбена агенция Вълшебниците и се предоставя под наем или за закупуване. Те ще отговарят на цялостната концепция за сватбата. Отделките елементи на сватбена украса могат да бъдат закупени от Вас или от нас или наети, за да формират цялостна визия на перфектра сватбена декорация.

Сватбена украса включва също изработка на ритуални комплекти, състоящи се от сватбени чаши, сватбени венчални свещи. Украса на сватбени чаши и на сватбени венчални свещи. Сватбена украса и сватбена декорация на бутилки със сватбено шампанско и сватбено вино, сватбена възглавничка за пръстените. Поставка за халките, сватбена кошнца за късметчета, сватбени късмети за хвърляне пред ритуална зала или църква за венчание. Всичко това изработено от сватбена агенция Вълшебниците.

 

Сватбена декорация на църква / декорация на църковен брак / декорация на венчавка от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците може да Ви предостави под наем сватбена декорация за църква. Сватбената декорация може да се изполва при сключване на църковен брак – венчавка или при кръщене. Декорацията се състои в стойки с изкуствени или естествени цветя. Стойките с жардениери се поставят от двете страни на пътеката в църквата. Обикновено предлагаме 6 стойки за църковна церемония със сатен, воал, тюл. Комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека към олтара и да стоят като сватбен кордон към олтара.

Сватбена агенция за декорация на сватба и организация на сватба Вълшебниците може да Ви предложи калъфи за столове под наем за църквата и панделки за столове под наем за църквата. Калъфи за столове под наем се предлагат в бяло, екрю и бежово. Панделки за столове под наем се предлагат във всички желани от Вас цветове.

Разполагаме със следните видове панделки за столове: бели панделки за столове, екрю панделки за столове, жълти панделки за столове. Бежови панделки за столове, оранжеви панделки за столове, червени панделки за столове. Прасковени панделки за столове, светло розови панделки за столове, тъмно розови панделки за столове, цикламени панделки за столове. Панделки за столове цвят „слива”, светло лилави  панделки за столове, тъмно лилави панделки за столове, светло зелени панделки за столове. Ярко зелени панделки за столове, тъмно зелени панделки за столове, панделки за столове в тревист цвят, светло сини панделки за столове. Тъмно сини панделки за столове, златни панделки за столове, черни панделки за столове, кафяви панделки за столове, ярко жълти панделки за столове. Не зарбавяйте – сватбена агенция за декорация и украса Вълшебниците е тук за Вас.

 

Декорация на церемонията по сключване на граждански брак в ритуална зала от Сватбена агенция Вълшебниците

Сватбена агенция Вълшебниците има удоволствието да Ви предложи декорация на ритуална зала при сключване на граждански брак. Обикновено предлагаме 6 стойки за церемония по сключване на граждански брак в ритуална зала. Всяка стойка е със сатен, воал, тюл или комбинация от платове в избрани от Вас цветове – бяло, екрю и други. На всяка стойка може да има изкуствени или естествени букети цветя / жардениери. Стойките с цветя на сватбена агенция Вълшебниците могат да бъдат свързани помежду си с воал и по този начин да направят пътека и да бъдат сватбен кордон.

Украса в други ресторанти в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса в Дипломатически клуб Глория Палас Горна Баня. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците. Изчистена украса за сватба под наем.