Сватбена украса в хотел Царско село София

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в хотел Царско село в София. Имаме огромен опит в декорирането на залата в хотел Царско село за сватба. През годините сме правили множество сватбени декорации, познаваме локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания. Декорацията в хотел Царско село, ще преобрази залата и с подходящото осветление за сватба ще я превърне в истински приказна.

Ако сте избрали хотел Царско село в София за Вашата сватба, доверете се на сватбена агенция Вълшебниците за украсата на Вашето сватбено тържество.

Залата е на партера и е подходяща за сватбено тържество с до 200 души. Залата е много светла и с просторен дансинг.

Хотел Царско село има и прекрасна градина, която е подходяща за изнесена церемония за сватба и сключване на граждански брак. В градината може да се направи welcome drink като предлагаме стена за снимка – фотокът, пред който да получите поздравления и пожелания от гостите. Залата е на партера е с директна врата към градината, в която гостите Ви може да излизат, за да пушат.

Украса в Хотел Царско село в цвят Мента

Украса за Сватба в Хотел Царско село в цвят Мента

Сватбена декорация с осветление в цмят мента Mint uplight, украса на сватбена официална маса, свещи за ментова сватба, панделки за столове мента, сватбена украса в цвят минт.

Украса в Хотел Царско село в цвят Прасковено

Украса за Сватба в Хотел Царско село в цвят Прасковено

Сватбена декорация с осветление в прасковено, uplight, украса на сватбена официална маса, свещи за сватба, прасковени панделки за столове, сватбена украса в цвят праскова, вази Мартини под наем, панделки за платнени салфетки за сватба.

Украса в Хотел Царско село в цвят Пепел от рози

Украса за Сватба в Хотел Царско село в цвят Пепел от рози

Сватбена декорация на сватбена официална маса, стена параван зад сватбената маса, букет с цветя за официална сватбена маса, свещи за сватба, панделки за столове пепел от рози, плат по дължината на масите, огромни букети с цветя за масите на гостите във високи вази Мартини, балони с хелий.

Украса за детски рожден ден и Кръщене в хотел Царско село София украса в розов цвят

Украса за Детски рожден ден и Кръщене в ресторант Флоранс София украса в розов и син цвят

Украса на сладка маса за момиченце в розово, стена за снимки, фотостена за сладка маса, параван с лампички, осветление на залата с прожектори, украса на масите на гостите, калъфи за столове, розови панделки за столове, табелки с номера на масите, балони с хелий, арка от балони за кръщене и детски рожден ден.

Други ресторанти и хотели за сватба в София

Сватбена украса по ресторанти – част 1

Сватбена украса в хотел Царско село София. Декорация за сватба от сватбена агенция Вълшебниците.

Сватбена агенция Вълшбниците предлага сватбена декорация в любимия цвят на булката и младоженеца в ресторант по Ваш избор. Можем да изготвим цялостен идеен проект за сватбена украса или да направим само част от украсата – декорация на ресторант за сватба, декорация на сватбена маса, украса на изнесена церемония или на ритуална зала.


#cata_button_f9uveqbm9e.cata-button{}#cata_button_f9uveqbm9e.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_f9uveqbm9e.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc}