Сватбена украса в Хотел Новотел София

Сватбена агенция Вълшебниците предлага сватбена украса в хотел Новотел в София. Имаме огромен опит в декорирането на залата в Hotel Novotel Sofia за сватба. През годините сме правили множество сватбени декорации, познаваме локацията и можем да Ви предложим различни варианти като ще се съобразим с Вашите желания. Декорацията в хотел Новотел, което ще преобрази залата и с подходящото осветление за сватба ще я превърне в истински приказна.

Ако сте избрали хотел Новотел в София за Вашата сватба, доверете се на сватбена агенция Вълшебниците за украсата на Вашето сватбено тържество.

Балната зала е подходяща за сватбено тържество с до 120 души. Ако имате по-малко гости, залата се прегражда и се разделя на 3 части, така че можете да изберете размера, който ще е подходящ за Вашето сватбено тъжество. Залата е светла зала, с големи прозорци и просторен дансинг.

Има и прекрасна по-малка зала на същия етаж в хотел Новотел, която е подходяща за изнесена церемония за сватба и сключване на граждански брак. Във фоайето на хотела може да се направи welcome drink като предлагаме стена за снимка – фотокът, пред който да получите поздравления и пожелания от гостите.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в цвят блъш пудра

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в цвят блъш пудра с параван зад сватбената маса

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, стена зад сватбената маса с лампички, параван с лампички, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, блъш панделки за столове цвят пудра, табелки с номера на масите в лилаво, лилави балони с хелий, украса за тавана, украса с цветно осветление във вазите, вази цилиндър под наем, калии във вази за сватба, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в прасковен цвят

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в прасковен цвят с параван стена зад сватбената маса

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, стена зад сватбената маса – параван конструкция, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса по дължината на цялата официална маса, украса на масите на гостите с изкуствени цветя в златна ваза, златен свещник под наем, прасковени панделки за столове, табелки с номера на масите с бяла рамка за снимки, бели и златни балони с хелий, стена за снимки, фотостена, украса за сватбен автомобил, букет с изкуствени цветя за кола за сватба.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в светло лилаво с параван зад сватбената маса

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, стена зад сватбената маса с лампички, параван с лампички, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, табелки с номера на масите в лилаво, лилави балони с хелий, украса за тавана, украса с цветно осветление във вазите, вази цилиндър под наем, калии във вази за сватба, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло лилаво и тъмно лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в светло лилаво и тъмно лилаво с параван зад сватбената маса

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, стена зад сватбената маса с лампички, параван с лампички, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, табелки с номера на масите в лилаво, лилави балони с хелий, украса за тавана, украса с цветно осветление във вазите, вази цилиндър под наем, калии във вази за сватба, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло и тъмно лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с декорация в тъмно синьо

Сватбена декорация с украса на масите на гостите, декорация на сватбената маса, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, украса на масите на гостите с ваза цилиндър и орхидеи, тъмно сини панделки за столове, табелки с номера на масите в синьо, осветление за сватбен ресторант.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло и тъмно лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в светло и тъмно лилава декорация

Сватбена декорация с украса на масите на гостите, лилава сатенена покривка, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във висока ваза Мартини, тъмно лилави панделки за столове сатен, табелки с номера на масите в лилаво, лилаво сватбено меню, табелки с имената на гостите, платнени салфетки хангали.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в прасковено

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с прасковена декорация

Сватбена декорация с украса на масите на гостите, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза със столче, прасковени панделки за столове сатен, прасковени капаци за столове, табелки с номера на масите в прасковено, прасковено сватбено меню, табелки с имената на гостите, прасковени платнени салфетки хангали сатен с пръстен.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в цвят блъш пудра

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с декорация в цвят блъш пудра

Сватбена декорация с украса на масите на гостите, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза златен свещник, панделки за столове блъш пудра и брошка, капаци за столове тюл пудра блъш, табелки с номера на масите в цвят пудра блъш, табелки с имената на гостите, платнени салфетки хангали с пръстен.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в цвят розово и мента

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в розово и мента

Сватбена декорация с украса на масите на гостите, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с орхидеи във висока ваза цилиндър, панделки за столове цвят мента тюл, мента mint капаци за столове, сатетени розови панделки за столове, табелки с номера на масите в розово, розово сватбено меню, табелки с имената на гостите в розово и мента, розови платнени салфетки хангали сатен с панделки мента сатен.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel тематична Горска сватба

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с тема Горска сватба

Сватбена декорация с украса на параван стена за снимки, фото стена за сватба, тематична Горска сватба.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel - украса на тавана с цветя

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с украса на таван с кръг с изкуствени цветя и бяла топка с перца

Сватбена декорация с украса на тавана на залата с изкуствени цветя в бяло и розово, украса на тавана с бяла топка и бели перца пух, украса на тавана с крушки с цветя

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в тъмно лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в тъмно лилаво с кръгла арка

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, стена зад сватбената маса , параван с лампички, кръгла арка с изкуствени цветя и напечатан плат, изкуствени цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, тъмно лилави панделки за столове сатен, табелки с номера на масите в лилаво, табелки с имената на гостите place cards.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel с осветление в лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia с лилаво осветление

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, табелки с номера на масите в лилаво, осветление на залата в светло лилаво с прожектори uplight.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в светло лилаво

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, табелки с номера на масите в лилаво, лилави балони с хелий.

Сватбена украса в Хотел Новотел Novotel в светло лилаво

Сватбена агенция Вълшебниците София предлага украса за Сватба в Hotel Новотел София Novotel Sofia в светло лилаво

Сватбена декорация с украса на сватбената маса, обличане на колоните на ресторанта с бял тюл, цветя за сватбената маса, плуващи свещи за сватба, украса на масите на гостите с цветя във ваза, лилави панделки за столове, табелки с номера на масите в лилаво, лилави балони с хелий, украса за тавана, украса с цветно осветление във вазите, вази цилиндър под наем, калии във вази за сватба, стойки с цветя за църква, стойки с цветя за ритуална зала.

Сватбена украса в хотел Новотел София. Ресторанти за сватба – декорация от сватбена агенция Вълшебниците. Украса на сватбено тържество. Hotel Novotel Wedding Sofia.

Сватбена агенция Вълшбниците предлага сватбена декорация в любимия цвят на булката и младоженеца в ресторант по Ваш избор. Можем да изготвим цялостен идеен проект за сватбена украса или да направим само част от украсата – декорация на сватбена маса, украса на изнесена церемония или на ритуална зала, декорация на ресторант за сватба.

#cata_button_fys29ztw32.cata-button{}#cata_button_fys29ztw32.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_fys29ztw32.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_q2xaucuvq6.cata-button{}#cata_button_q2xaucuvq6.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_q2xaucuvq6.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_eqr8dwhfw9.cata-button{}#cata_button_eqr8dwhfw9.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_eqr8dwhfw9.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_r5fvc1roaz.cata-button{}#cata_button_r5fvc1roaz.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_r5fvc1roaz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_y1zyqjnn1b.cata-button{}#cata_button_y1zyqjnn1b.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_y1zyqjnn1b.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_yfst5tb8i2.cata-button{}#cata_button_yfst5tb8i2.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_yfst5tb8i2.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_x3fvxkf6j8.cata-button{}#cata_button_x3fvxkf6j8.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_x3fvxkf6j8.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_fs4b8zi81i.cata-button{}#cata_button_fs4b8zi81i.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_fs4b8zi81i.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_tu8wvuxa2b.cata-button{}#cata_button_tu8wvuxa2b.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_tu8wvuxa2b.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_ny322cki26.cata-button{}#cata_button_ny322cki26.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_ny322cki26.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_prkli4njn5.cata-button{}#cata_button_prkli4njn5.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_prkli4njn5.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_6elvyh8h5q.cata-button{}#cata_button_6elvyh8h5q.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_6elvyh8h5q.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_jtzud7dlqz.cata-button{}#cata_button_jtzud7dlqz.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_jtzud7dlqz.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_gwe6omlnar.cata-button{}#cata_button_gwe6omlnar.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_gwe6omlnar.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc} #cata_button_ron9k0s7g9.cata-button{}#cata_button_ron9k0s7g9.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#913fe2}#cata_button_ron9k0s7g9.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#f094fc}